Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 06, 2010

Οι εκτιμήσεις της Ιπποκράτους για τις περιφερειακές εκλογές

Με χαμόγελα αλλά και προβληματισμό αντιμετωπίζουν τις αυριανές εκλογές στην Ιπποκράτους.

Τα χαμόγελα έρχονται από την προοπτική να καταφέρει το Πα.Σο.Κ. να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή τις περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου αλλά και του γεγονότος ότι η συσπείρωση των ψηφοφόρων του Πα.Σο.Κ. έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ ο προβληματισμός έγκειται στην προοπτική να βρεθεί πίσω σε 6 περιφέρειες.

Τα 6 'αγκάθια'- περιφέρειες για την Ιπποκράτους έιναι η Κεντρική Μακεδονία, αν και εδώ τονίζουν ότι είναι επιτυχία του Μπόλαρη να κρατήσει σε χαμηλά ποσοστά τον Ψωμιάδη, τη Δυτική Μακεδονία, το Βόρειο Αιγαίο, την... Ήπειρο, τη Θεσσαλία αλλά και τα Ιόνια Νησιά.
Ιδιαίτερα για τα Ιόνια η προοπτική να βρεθεί το Πα.Σο.Κ. εκτός δευτέρου γύρου είναι ένα από τα χειρότερα σενάρια στην Ιπποκράτους.

Στην Αττική οι προσδοκίες έχουν ανέβει κατακόρυφα και θεωρούν δεδομένη την πρωτιά Σγουρού και μάλιστα με διαφορά.
Στην Δυτική Ελλάδα, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, της Στερεά Ελλάδα αλλά και την Πελοπόννησο πιστέυουν στην πρωτιά των υποψηφίων τους κάτι που θα τους εξασφαλίσει το δικάιωμα να ξεκινήσουν από θέση ισχύος τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Εκτός των παραπάνω θεωρούν βέβαιο ότι η διαφορά με τη ΝΔ στο σύνολο των ψήφων θα ξεπεράσει τις 5 μονάδες και θα επιτρέψει στον πρωθυπουργό να συνεχίσει το 'έργο' του χωρίς να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών