Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 04, 2010

Ηχηρό όχι στην αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια. GIORGO και λοιποί αριστεροπρεζάκηδες καταλάβατε;

Ηχηρό «όχι» στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας είπαν στις κάλπες οι ψηφοφόροι της Καλιφόρνιας. Με καταμετρημένες σχεδόν τις μισές ψήφους αργά χθες το βράδυ, το 56% απέρριψε την πρόταση για την αποποινικοποίηση της κατοχής και της προσωπικής χρήσης μικρής ποσότητας κάνναβης. Υπέρ της λεγόμενης «Πρότασης 19» τάχθηκε το 44%.

Αν εγκρινόταν στο δημοψήφισμα που έγινε παράλληλα με τις εκλογές για το Κογκρέσο, η πρόταση θα νομιμοποιούσε για τους άνω των... 21 ετών την κατοχή 28 γραμμαρίων μαριχουάνας κατ΄ άτομο για προσωπική χρήση, την εμπορική καλλιέργεια και τη φορολόγησή της, η οποία θα απέφερε στις αρχές της Πολιτείας ως και 1,2 δισ. δολάρια τον χρόνο, σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς.

Το δημοψήφισμα απασχόλησε τα αμερικανικά ΜΜΕ επειδή αν είχε κερδίσει το στρατόπεδο του «ναι», ο νόμος της Πολιτείας θα συγκρουόταν ευθέως με την ομοσπονδιακή νομοθεσία για τις ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα ο πρόεδρος Ομπάμα είχε δηλώσει ότι η κατοχή και καλλιέργεια της κάνναβης θα εξακολουθούσε να διώκεται ποινικώς.

"To BHMA"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών