Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2010

Πώς είναι δυνατόν στο υπουργείο Εργασίας, να εργάζονται άνθρωποι χωρίς τήρηση μέτρων ασφαλείας

Ναι υπάρχει εξήγηση !
 
Όταν η υπουργός εργασίας "συμπεριφέρεται ως ιέρεια" των αμερικανοεβραϊκών αγορών,  εκεί όπου η αξία της ζωής  ελάχιστα "αποτιμάται".
 
[Στην φωτό η Κατσέλη στο N.Y.S.E, τον "ναό του χρήματος",  στις 4 Δεκ. 2009, χτυπάει με καμάρι και πλατύ χαμόγελο το "καμπανάκι",  για να ξεκινήσει μια ακόμα ημερήσια διαδικασία απάτης και παγκόσμιας ληστείας].
 
Ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του ώστε οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και τα "ορνίθια" οι εργατοπατέρες  ν' αντιληφθούν άμεσα το.... ψεύτικο και παραπλανητικό ενδιαφέρον των "επί τούτω δομημένων προσώπων" στην κυβέρνηση.
 
Αλήθεια !
Η κα Νταλάρα που υποτίθεται ότι ασχολείται-και πληρώνεται γιαυτό-με τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών, γιατί το έκανε γαργάρα;
Ο μεγαλοεργατοπατέρας υφυπουργός δεν είδε το έγκλημα;
 
 
 
 
 
 
Ματωμένα τζάμια στο υπουργείο Εργασίας
 
Ματωμένο από το αίμα ενός 32χρονου Αιγύπτιου είναι εδώ και δέκα ημέρες το υπουργείο Εργασίας. Ο άτυχος Ασίζ Εμάντ έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, όταν έπεσε από τον 3ο όροφο κτηρίου όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Κοινοτικών και άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας στην Οδό Κοραή αριθμός 4, ενώ καθάριζε τα τζάμια του κτηρίου.
Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνεχίζει να παραμένει "επτασφράγιστο" μυστικό για το υπουργείο Εργασίας, έγινε γωστό παραμονή των Χριστουγέννων από την ΠΕΚΟΠ (Παναττική Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού) που επισκέφθηκε το κτήριο την περασμένη Τετάρτη. Το θύμα εργαζόταν ως καθαριστής τζαμιών και το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, ενώ είχε βγει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου, έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε.
............................................................................................................................................................................................
Ερώτηση για το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στο υπουργείο Εργασίας, με θύμα τον 32χρονο Αιγύπτιο, κατέθεσε ο βουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ Μιχ. Κριτσωτάκης. Ο βουλευτής ερωτά την υπουργό Εργασίας α) πώς είναι δυνατόν σε υπουργείο Εργασίας να εργάζονται άνθρωποι χωρίς τήρηση μέτρων ασφαλείαςβ) ποια μέτρα θα ληφθούν για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και γ) ποια μέτρα  θα ληφθούν για τη μείωση της εργοδοτικής  αυθαιρεσίας που μετατρέπει τους χώρους εργασίας σε ζούγκλα

Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών