Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2010

Εκεί στη ΝΔ δεν έχουν καθόλου νεύρα;

Στον πρώτο γύρο των πρόσφατων περιφερειακών εκλογών, όπου ο αναμφισβήτητα πολιτικός και δημοψηφισματικός χαρακτήρας τους τέθηκε από όλους ανεξαιρέτως, πολίτες και κόμματα, ο λαός πήγε στις κάλπες και έφερε τη Νέα Δημοκρατία σε απόσταση αναπνοής από το ΠΑΣΟΚ με μόνο 2% διαφορά και μάλιστα πρώτη σε 33 νομούς της χώρας.

Ο λαός λοιπόν αυθεντικά και κυρίαρχα αποφάσισε, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Δηλαδή τους δημοσκόπους. Έτσι, το ίδιο το βράδυ της δεύτερης Κυριακής των εκλογών έκαναν την εμφάνισή τους....
δημοσκοπήσεις που έδειχναν τη διαφορά στο 4%, λες και κάτι άλλαξε μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής. Και αντί λοιπόν στα τηλεοπτικά πάνελ να συζητούν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, συζητούσαν τα δημοσκοπικά ευρήματα. Πριν λίγες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους δημοσκοπήσεις, όπου όλες μαζί έδειχναν τη διαφορά πιο πάνω στο 4,1%, υπονοώντας ότι μπορεί, στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος, να είναι μεγαλύτερη η διαφορά και σήμερα βλέπουμε δημοσκόπηση που δείχνει τη διαφορά στο εξωπραγματικό 9%. Δηλαδή, λίγο ακόμα αν συνεχίσει η καταστροφή των λαϊκών κατακτήσεων από το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να δούμε τη διαφορά και στο 20%!!!

Εδώ συμβαίνουν δύο πράγματα: Ή άλλαξε ξαφνικά για κάποιο λόγο, στάση ο λαός εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και μετά ή κάτι λάθος υπάρχει στις δημοσκοπήσεις.

Πάντως εκείνο που εμείς αναρωτιόμαστε είναι: Καλά εκεί στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν καθόλου νεύρα; Αφού γνωρίζουν ότι ολόκληρο το κατεστημένο επιδιώκει να βάλει τον Αντώνη Σαμαρά στο κάδρο του μνημονίου και να τον αφοπλίσουν, επειδή φοβούνται την άνοδο στην εξουσία κυρίως των ανεξέλεγκτων αντισυστημικών Μουτζαχεντίν που στηρίζουν τον Σαμαρά. Αφού γνωρίζουν επίσης, πως αν δεν το καταφέρουν αυτό, θα επιχειρήσουν να λεηλατήσουν τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να απομακρύνουν τελικά τον Σαμαρά. Και αφού λοιπόν προφανώς τα γνωρίζουν όλα αυτά, τι κάνουν; Τα αποδέχονται μοιρολατρικά, βασιζόμενοι σε κανένα καλό παραπολιτικό σε κάποια στήλη εφημερίδας από κάποιο παπαγαλάκι των καθεστωτικών ΜΜΕ;

Που είναι λοιπόν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας; Που είναι οι ιδέες τους; Που είναι ο επικοινωνιακός τους μηχανισμός;

Αν δεν το έχουν καταλάβει εκεί στη Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει επιτέλους να το αντιληφθούν ότι ο λαός είναι τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πολύ μπροστά από τα κόμματα. Είναι πλέον ώριμος για μεγάλες αλλαγές τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό σύστημα.
Γιατί λοιπόν δεν ηγούνται των λαϊκών προσδοκιών;
Γιατί μοιάζουν παραδομένοι στο Σύστημα;
http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/12/blog-post_1854.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών