Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20, 2010

Στόχος σπείρας ο αρχηγός ΓΕΣhttp://4.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TQ8FAaS6uCI/AAAAAAABnqU/9XXV65p-9Cs/s320/engine.feed.gr.jpeg

Απόστρατος συνταγματάρχης και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του ΛΑΟΣ συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ' εξακολούθηση και της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του αρχηγού του ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου, και της κόρης του Ευτυχίας, παρουσιάστριας εκπομπής στη δημόσια τηλεόραση. Για την ίδια υπόθεση, εκτός από τον 49χρονο απόστρατο συνταγματάρχη, κατηγορείται μια 45χρονη καθηγήτρια Αγγλικών, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι...
κόρη απόστρατου στρατηγού της Αστυνομίας. Σε βάρος της 45χρονης, που δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται, έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Αναζητείται, επίσης, άλλο ένα άτομο που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέληξε στους συγκεκριμένους κατηγορούμενους, ύστερα από διερεύνηση σχετικής καταγγελίας.
Τα σχόλια
Η καταγγελία ανέφερε ότι άγνωστοι δράστες ανήρτησαν σε ιστολόγιο, που ασχολείται κυρίως με στρατιωτικά θέματα, κείμενα με συκοφαντικό περιεχόμενο για τον αρχηγό του ΓΕΣ. Οι πληροφορίες από τη Δίωξη αναφέρουν ότι δυσφημιστικά και υβριστικά σχόλια υπήρχαν και για την κόρη του αντιστράτηγου.
Η ανάρτηση των επίμαχων σχολίων είχε γίνει στο διάστημα 5 και 6 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες δεν αρκέστηκαν στα συκοφαντικά σχόλια, αλλά ζητούσαν χρηματική αμοιβή προκειμένου να σταματήσουν τη διαπόμπευση του αρχηγού του ΓΕΣ.
Ο αρχηγός του ΓΕΣ παρέδωσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ό,τι στοιχεία είχε σε βάρος των δραστών, από τη διερεύνηση των οποίων προέκυψαν τα ψηφιακά τους ίχνη.
Εν συνεχεία το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, η οποία εξέδωσε εισαγγελική διάταξη για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Κατόπιν αυτού οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν ψηφιακή έρευνα στα σπίτια των δραστών, όπου βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν ψηφιακά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μέσω των οποίων γινόταν η διαχείριση στην ιστοσελίδα, στην οποία ήταν αναρτημένα τα δυσφημιστικά και συκοφαντικά σχόλια.
Παράλληλα εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του δράστη, που επικοινωνούσε με το θύμα και τον εκβίαζε.
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα άλλα πειστήρια που κατασχέθηκαν ύστερα από τις κατ' οίκον έρευνες μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να διερευνηθούν ψηφιακά.
"EΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών