Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 16, 2011

Ποιοί είναι οι 10 βουλευτές του Πα.Σο.Κ. που κεραυνοβολούν τον Πάγκαλο

Πρώτο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης ο οποίος αναφέρει: “Ο λαός δεν πρέπει να αιφνιδιάζεται ούτε με λεκτικές υπερβολές και αφορισμούς ούτε κυρίως με κυβερνητικές πρακτικές που αποδυναμώνουν το μέτωπο της ενότητας της παράταξης. Αλλιώς θα μας επιστρέψει την ύβρη”.

Το επίσης ιστορικό στέλεχος Γ. Πρωτόπαπας λέει: “Δεν γίνεται να στρέφουμε τη μία κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης. Εγώ διαφωνώ. Αυτό το πράγμα δεν κανει καλό. Δεν βοηθά καθόλου το καράβι να πλεύσει”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης αναφέρει:
“Με ενοχλούν οι δηλώσεις Παγκάλου και αξιολογώ ότι οι πολλές δηλώσεις και οι πολλές καταγγελίες δεν βοηθούν. Δεν συμβάλλει ο καταγγελτικός λόγος για να επιλύσουμε προβλήματα και όσο τον αποφεύγουμε τόσο το καλύτερο”.

Ο βουλευτής Πειραιά Δ. Καρύδης λέει: “Ενάμιση χρόνο τώρα η κυβέρνηση μας κάνει τεράστια προσπάθεια να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Στα πλαίσια αυτά χρειάζονται βαθιές αλλαγές στο δημόσιο τομέα. Αυτές πρέπει να γίνουν με ουσιαστικό διάλογο με τους εργαζόμενους. Με το λεξιλόγιο αυτό διαφωνώ. Δημιουργεί διχασμό, πόλωση και κανει κακό στην παράταξή μας”.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδ. Βουδούρης αναφέρει: “Αν ο κ. Πάγκαλος ήταν ένας απλός πολιτικός έχει τη δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του. Ως αντιπρόεδος όμως με τις απόψεις του θα πρέπει να εκφράζει την κυβέρνηση. Σε τι χρησιμεύει ο αντιπρόεδρος τελικά; Θ αέπρεπε να παίζει έναν διακριτικό ρόλο για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Νομίζω ότι μόνο αυτό δεν κάνει”.

Ο βουλευτής της Β΄Αθηνών Λ. Μίχος σημειώνει: “Εχω μία στέρεη πεποίθηση ότι εφόσον ο κόσμος έχει δεχτεί να κάνει θυσίες χωρίς να αντιδρά δεν είναι λογικό να παίζουμε με τον πόνο του και να λοιδορούμε την προσπάθειά του. Το λιγότερο δεν είναι κομψό. Είμαι εντελώς αντίθετος με αυτή την αλαζονική στάση και το καθηγητικό ύφος του αντιπροέδρου”.

Ο βουλευτής Άρτας Π. Στασινός λέει: “Επειδή υπήρξα ευσυνείδητος δημόσιος υπάλληλος, διαφωνω με τους οριζόντιους χαρακτηρισμούς”.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων Σ. Οικονόμου τονίζει: “Ο κ. Πάγκαλος χρησιμοποίησε ακραίες εκφράσεις για να περιγράψει τις προσωπικές του απόψεις, οι οποίες όμως δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος είναι μέρος του προβλήματος που περιγράφει. Δεν νομίζω ότι τέτοιες εκφράσεις βοηθούν την επίλυση των σημερινών προβλημάτων”.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων Θ. Ρομπόπουλος σημείωνει: “Προσωπικά δεν νομίζω ότι κερδίζει τίποτα, ούτε ο Πάγκαλος ούτε το ΠΑΣΟΚ με τις εκφράσεις που θίγουν κάποιους ανθρώπους. Με κακούς χαρακτηρισμούς δεν θεωρώ οτι μπορούμε να πετύχουμε κάτι θετικό. Μάλλον το αντίθετο. Με την ύβρη δεν κανεις δουλειά. Αν θέλουμε να τους προτρέψουμε στην πρόοδο, η λύση δεν είναι να τους βρίζουμε”.

Τέλος ο βουλευτής Π. Κουρουμπλής λέει: “Αναγνωρίζω στον κ. Πάγκαλο μία σημαντική συμβολή τη δημόσια ζωή. Διαφωνώ όμως με αφορισμούς που εμπίπτουν επι των κεφαλών δικαίων και αδίκων”.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών