Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

ΙΣΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ

Τις τελευταίες μέρες με αφορμή την κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες άνοιξε εκ νέου το θέμα του ασύλου σε συνδυασμό με το λαθρο-μεταναστευτικό.

Δεν μπορεί ένα κράτος οπερέτα, το οποίο παρακολούθησε την μετάβαση από την Κρήτη στον Πειραιά και από εκεί στην Νομική, 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, να εγκαλεί το πρυτανικό συμβούλιο για μη τήρηση του νόμου, εφόσον δεν άρει το άσυλο, για να μπουν οι αστυνομικές δυνάμεις και να εκκενώσουν το κτίριο.

Αν, λέω αν, το κράτος ήθελε οι 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δεν θα έφταναν ποτέ στην Νομική.  Μπορούσαν να τους είχαν σταματήσει.  Άρα για να το αφήσουν να γίνει κάπου αλλού αποσκοπούσαν…

Ειλικρινά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να... παρέμβει η Αστυνομία αρκεί μετά την παρέμβαση αυτή:

  1. Το βράδυ στον Αγ. Παντελεήμωνα να μπορεί να κυκλοφορεί αμέριμνα μια γυναίκα.
  2. Η Καλλιθέα να ξανα-δοθεί στους κατοίκους της και όχι στους μαστροπούς της Ρωσικής Μαφίας.
  3. Στα χωράφια στην  Ηλεία να δίνουν κανονικό μεροκάματο στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που απασχολούν κατά καιρούς και από τον επόμενο χρόνο να απασχολούνται μόνο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με διακρατικές συμφωνίες  
  4. Να μου πει κάποιος το όνομα του πολιτικού προϊσταμένου του στρατιωτικού, ο οποίος έδωσε εντολές για την μη τήρηση των κανόνων αναγνώρισης, (αλτ τις ει, αλτ και πυροβολώ) στον Έβρο.  Γιατί αν είναι οι κανόνες να ισχύουν στα κέντρα εκπαίδευσης και όχι στην πρώτη γραμμή………χαιρετίσματα.  Εκτός και αν έχουν καταργηθεί τα περίπολα και δεν το ξέρουμε, ή ανακαλύψαμε νέους τρόπους αναγνώρισης, διότι δεν μπορώ να διανοηθώ πως αλλιώς ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ διαβαίνουν ανενόχλητοι τα ΣΥΝΟΡΑ μας.

Επειδή όμως τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει και επειδή δεν μπαίνω σε κανένα επικοινωνιακό τριπάκι του ΓΑΠ, γουστάρω τρελά το Νόμο της Γιαννάκου για το Άσυλο, γουστάρω τρελά που η αστυνομία πιάνει τους Πυρήνες της Φωτιάς και όχι 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που κόβουν βόλτες, και γουστάρω τρελά που όλοι όσοι μιλάνε για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μένουν Βόρεια Προάστια.

Εκείνο που δεν γουστάρω είναι ότι με την εικόνα διάλυσης που υπάρχει τριγύρω μας οι Χρυσαυγίτες θα αρχίσουν να παριστάνουν τους αυτόκλητους υπερασπιστές της Νομιμότητας και για μια μερίδα (αυξανόμενη;) της κοινωνίας μας να αποτελούν και την πολιτική τους επιλογή.

Εκείνο που δεν γουστάρω είναι ότι για ακόμη μια φορά ο κόσμος εξοργίζεται με την εικόνα των 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Νομική και ΔΕΝ αντιδρά όταν του λένε στα μούτρα ότι «μαζί τα φάγαμε».  ΔΕΝ αντιδρά όταν λαθραία, άρα παράνομα, συνάπτει επαγγελματική ανασφάλιστη σχέση με την Κυρία που καθαρίζει το σπίτι από την Αλβανία, με τον Κύριο που βάφει από την Πολωνία κλπ

Ίσως τελικά για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ να ισχύει ο τίτλος του άρθρου…

Όσο για σας εκεί στην Νομική:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών