Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2011

Να τα πάλι τα "καρντάσια" ξαναχτύπησαν, αυτή την φορά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαβάστε τι δηλώνουν και πως αντιμετωπίζουν στο τουρκικό ΥΠΕΞ, "τα καρντάσια" μας, τον πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. 
Δεν παραλείπουν να κάνουν και συστάσεις στον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον οποίο στην ουσία κατηγορούν και για διαστρέβλωση της ιστορίας.
Απίστευτο και όμως πραγματικό...
Σε λίγο καιρό, όπως το πάνε οι τούρκοι, θα απαιτήσουν οι 'Ελληνες αξιωματούχοι πριν κάνουν δηλώσεις, να συντονίζονται με το ΥΠΕΞ της τουρκίας...
Καμαρώστε τις δηλώσεις εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, κατά την συνάντησή του με τον Αρμένιο ομόλογο του.
«Πρόκειται για ισχυρισμούς που συνίστανται από την προσπάθεια διαστρέβλωσης των ιστορικών πραγματικοτήτων, απέχουν από την ευθυκρισία και δεν αρμόζουν στην ανώτατη αρχή που καταλαμβάνεται».
Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου, Selçuk Ünal, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις Παπούλια που είχαν στο στόχαστρο την Τουρκία.
Ο Ünal ανακάλεσε στις μνήμες την έντονη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας για να τονίσει το εξής:
«Είναι εύλογη προσδοκία οι υπεύθυνες αρχές να απέχουν από δηλώσεις που θα πλήξουν αυτό το κλίμα. Συνιστούμε σε όσους προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις να κάνουν έναν σοβαρό υπολογισμό, ιδίως σχετικά με το κοντινό μας κοινό παρελθόν»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών