Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ,ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY

Όπως βλέπετε στις αφίσες (εκείνες που γράφουν για "εθνική κυριαρχία" και άλλα τέτοια ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ) του Λαος,διαφημίζονται ως "τρανταχτά" ονόματα οι παρουσίες των Σταύρου Λάλα και Σάββα Καλεντερίδη.Ποια είναι όμως η αλήθεια;Γράφει το ιστολόγιο "Αντιπαρακμή":


Όπως διαβάσαμε όμως χθες στο Ιστολόγιο ArmyAlert:

Μετά την προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος της Χαράς Νικοπούλου σειρά έχει ο Σταύρος Λάλας;


Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.


Την πληροφορία μας την μετέδωσε... αναγνώστης χθες, εμείς επικοινωνήσαμε μέσω ανθρώπου του φιλικού του περιβάλλοντος με τον κο Σταύρο Λάλα και διασταυρώσαμε την πληροφορία ότι δεν θα παραβρεθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της ΝΕΟΣ.

Ως Αντιπαρακμή θελήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση του Armyalert.


Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον κ. Γιάννη Κουριαννίδη, γνωστό πατριώτη με πολυετής αγώνες, που χαίρει εκτίμησης από την συντριπτική πλειοψηφία του πατριωτικού χώρου.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον κ.Κουριαννίδη ότι -μετά από συνομιλία που είχε ο ίδιος τόσο με τον Σταύρο Λάλα όσο και με τον κ.Σάββα Καλεντερίδη, κανείς τους δεν θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.

Μάλιστα, όπως του είπε ο κύριος Καλεντερίδης, το κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ (του ΛΑΟΣ) τον επισκέφθηκε στο βιβλιοπωλείο του και του ζήτησε μία συνέντευξη για τα Ίμια.Ο κ.Καλεντερίδης φυσικά δεν αρνήθηκε να τη δώσει.


Για να διαπιστώσει ότι (όπως φαίνεται) η συνέντευξή του θα αποτελέσει την διαφημιζόμενη "παρουσία-ομιλία" του στις 2 εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ!


Επίσης ο κ Κουριαννίδης μας ανέφερε ότι ο κύριος Καλεντερίδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα επιστρέψει στη Αθήνα την Δευτέρα βράδυ!!


Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΟΣΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΥΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ,ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

ΟΥΤΕ Ο ΛΑΛΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;

ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ...ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ,ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ!

1 σχόλιο:

  1. Η απόπειρα παραπληροφόρησης για τις Εθνικές εκδηλώσεις των Ιμίων, δεν θα περάσει.

    Τα όσα κάποια μπλόγκς αναπαράγουν ως πληροφορίες από τον κο Κουριανίδη, σχετικά με «καπηλεία εκ μέρους της Νεολαίας του ΛΑΟΣ», των ονομάτων των κ.κ. Σάββα Καλεντερίδη και Στίβ Λάλας, αποτελούν για άλλη μία φορά διαστρέβλωση της αλήθειας αλλά και μία προσπάθεια σαμποταρίσματος εκδηλώσεων για Εθνικό θέμα.

    Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

    Ο μεν κύριος Καλεντερίδης, είχε δεχθεί την συμμετοχή του στις δύο εκδηλώσεις για τα Ίμια που διεξάγει η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ., αύριο 30/1 στις 11.30π.μ. στο ξενοδοχείο Κάραβελ στην Αθήνα και την Δευτέρα 31/1 στις 7.00μ.μ. στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Πρίν λίγες ημέρες μας ενημέρωσε ότι θα λείψει τελικώς σε ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί. Κατόπιν πρότασής μας, μας παραχώρησε βιντεσκοπιμένο μήνυμα – συνέντευξη, για να προβληθεί στις εκδηλώσεις και στο οποίο μάλιστα μας κάνει αποκαλύψεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά για το θέμα των Ίμίων. Στο μήνυμα αναφέρεται και συγκεκριμένα στους συγκεντρωμένους νέους των εκδηλώσεων (Μετά την αυριανή και μεθαυριανή συγκέντρωση, το βίντεο θα ανέβει στο διαδίκτυο για να αποδειχθεί πόσο λίγοι και ψεύτες είναι όσοι προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να σπιλώσουν τις Εθνικές εκδηλώσεις μας).

    Στην περίπτωση του Στίβ Λάλας, επαναλήφθηκε η ακύρωση της τελευταίας στιγμής, λόγω θανάτου συγγενικού του προσώπου. Παρά το ότι όπως μας είπε ήθελε να βρίσκεται στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, αυτή η εξέλιξη δεν του επιτρέπει να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, αλλά δέχθηκε και αυτός να μας παραχωρήσει βiνταοσκοπιμένο χαιρετισμό για την συγκέντρωση.
    Η προσπάθεια κάποιων κύκλων, να σπιλώσουν τον Εθνικό αγώνα της ΝΕ.Ο.Σ. τους έφερε στο σημείο, όχι μόνο να σαμποτάρουν εκδηλώσεις Εθνικού χαρακτήρα αλλά και να εκμεταλλεύονται ένα δυσάρεστο γεγονός θανάτου, προκειμένου να διαστρέψουν την πραγματικότητα.

    Αξίζουν μόνο καταφρόνηση.

    Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών