Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2011

Κάτω τα χέρια ρε αλήτες απ' το κομπόδεμα των ομογενών-Δεν θέλατε την ψήφο τους αλλά θέλετε τα λεφτά τους...


Ομόλογα Διασποράς: Στόχος η άντληση 2 δισ. ευρώ από τους ομογενείς της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας

(ΣΣ Τα λαμόγια ξέρουν ότι όσο πιο μακριά είναι οι ομογενείς, τόσο πιο Έλληνες και αθώοι, σε ότι αφορά την Ελλάδα, είναι και γι' αυτό θα απευθυνθούν στους εκτός Ευρώπης)

Μέσω των ομογενών (ΣΣ. Όπου ομογενείς οι... ΠΑΣΟΚοι διαβάζουν ¨ηλίθιοι¨) η Ελλάδα θέλει να επιστρέψει στις διεθνείς αγορές και να δανεισθεί δύο δισ. ευρώ εντός του 2011 με μακροχρόνιους τίτλους.

Η πρώτη απόπειρα προσφυγής στις αγορές θα γίνει με τα ομόλογα διασποράς, που θα απευθύνονται σε "ηλίθιους" του εξωτερικού, κυρίως Αμερικής, Καναδά και Αυστραλίας, από τα οποία η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράξει περί τα δύο δισ. ευρώ.
Το υπουργείο Οικονομικών ευελπιστεί ότι το κλίμα θα βελτιωθεί μετά την ευρωπαϊκή λύση για την επιμήκυνση του χρέους των 110 δισ. ευρώ και σχεδιάζει να βγεί στις αγορές εντός του 2011 εφόσον υποχωρήσουν τα spreads.
Αισιοδοξία δημιούργησε η επιτυχής έκδοση των τρίμηνων εντόκων που υπερκαλύφθηκε κατά 4,98 φορές και το κυριότερο το γεγονός ότι οι ξένοι επενδυτές απορρόφησαν το 80% των τριμηνιαίων εντόκων γραμματίων ύψους 650 εκατ. ευρώ. «Είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η συμμετοχή των ξένων επενδυτών ήταν στο 80% περίπου», δήλωσε ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Πέτρος Χριστοδούλου (ΣΣ Για το επιτόκιο του 4,1% μόκο... Φανταστείτε να έπαιρναν και κανένα επιτόκιο 2+ όπως ο Καραμανλής... θα μας πηδούσαν κιόλας).
Τα δύσκολα για την εξυπηρέτηση του χρέους θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, όταν η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει ομόλογα ύψους 10,5 δισ. ευρώ. Το Μάιο λήγουν τίτλοι 7 δισ. ευρώ και τον Αύγουστο λήγουν ομόλογα ύψους 6,8 δισ. ευρώ. Οι δανειακές ανάγκες για το 2011 θα καλυφθούν κατά κύριο λόγο μέσω του δανείου του Μηχανισμού Στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ από όπου θα αντληθούν 46,5 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών