Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

ΒΙΝΤΕΟ:Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:





Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τους συγκεκριμένους καραγκιόζηδες,καθώς ο ύπουλος,προδοτικός,ανθελληνικός και αντιχριστιανικός ρόλους τους είναι γνωστός:Επειδή όμως τη συγκεκριμένη ηλίθια εκπομπή την παρακολουθούν πολλοί νέοι,οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!

Ξεκινούν την "αναφορά" τους ειρωνευόμενοι... όσους πήγαν στην μεγαλειώδη διαδήλωση,ενώ δείχνουν έναν ηλικιωμένο για να τον γελοιοποιήσουν:ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Και μιας και μιλάτε για "ενημέρωση" ρε...φωστήρες,θα μας πείτε ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ εσείς για την Κάρτα του Πολίτη;Ή νομίζετε πως μπορείτε να ειρωνεύεστε έναν ολόκληρο λαό για θέματα ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ;

Συνεχίζει η γκεμπελική προπαγάνδα με το δήθεν αστειάκι περί "θηρίων",που καταλήγει στο...συμπέρασμα πως "ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΘΗΡΙΑ,ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"!!!

Πρόκειται για άκρως επαγγελματική και ύπουλη μορφής προπαγάνδας,που φροντίζει εν μέσω χαχανητών (δηλαδή "ευχάριστης" ατμόσφαιρας) να περάσει το σκοτεινό μήνυμα ΥΠΕΡ ΤΟΥ 666,κάνοντας μια γελοία σύγκριση με πολιτικούς που έχουν παραπανίσια κιλά!

ΕΤΣΙ,Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,666) ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ...ΑΣΤΕΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤ1 ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

Και πού είσαι,"ξερόλα" Κανάκη και λοιπά βλαμμένα της καραγκιοζο-εκπομπής:Περιμένουμε ακόμα να μας "ενημερώσετε" για το τι ακριβώς είναι η Κάρτα του Πολίτη.Μέχρι τότε,πάρτε νά'χετε,εσείς και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που προσπαθείτε να γελοιοποιήσετε την όλη προσπάθεια:






ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ:ΞΥΔΑΚΙ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών