Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2011

Τακτική…κοροϊδία

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με το γνωστό, επιθεωρησιακού πλέον χαρακτήρα, σλόγκαν του κ. Γιώργου Παπανδρέου «υπάρχουν χρήματα», προκειμένου να κερδίσει την ψήφο τους. Μόλις έγινε κυβέρνηση, φρόντισε να εκθέσει τη χώρα στην Ε.Ε. διογκώνοντας ελλείμματα και χρέος, αλλά διέψευδε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης, μέχρι να υπογράψει το καταδικαστικό για τη χώρα, τα νοικοκυριά και της επιχειρήσεις Mνημόνιο.


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των...
πολιτών είναι μια συνήθης πρακτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο, όμως, για την υφαρπαγή της ψήφου τους, αλλά και για την οικονομική αφαίμαξη της τσέπης τους. Η ιστορία με τη νέα μεγάλη κομπίνα που έχει στηθεί για την άντληση εσόδων από την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων με θύματα 400.000 ιδιοκτήτες είναι απίστευτη και επιβεβαιώνει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τον εαυτό του. Ενώ όχι απλώς είχαν δεσμευθεί, αλλά και νομοθετήσει ρητά, ότι δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι χώροι που θα δηλωθούν και μάλιστα απαλλάσσονται από οποιουσδήποτε αναδρομικούς φόρους, επιβαρύνσεις κ.λπ., κινδυνεύουν τώρα οι ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν επιπλέον δημοτικά τέλη, αλλά και υπέρογκα πρόστιμα για… ανακριβή δήλωση.


ΑΦΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, περίμεναν να σπεύσει ο κόσμος στις πολεοδομίες για να εισπράξουν τα έσοδα, προσπαθούν εκ των υστέρων να αναιρέσουν τον ίδιο τους το νόμο και μάλιστα με μια απλή ερμηνευτική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών προς τους δήμους, που ούτε καθηγητής της Νομικής δεν θα μπορούσε να επινοήσει. Μπορεί η εξαπάτηση των πολιτών να αποτελεί πάγια τακτική του ΠΑΣΟΚ, όμως η κοροϊδία έχει και όρια
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών