Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 25, 2011

Κυβέρνηση σε αποσύνθεση

AΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ πλέον ότι αυτή η κυβέρνηση, με την πολιτική του Μνημονίου που έσπευσε να ακολουθήσει, όχι μόνο δεν κατάφερε να επιλύσει τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, αλλά με τις λανθασμένες επιλογές της έχει δημιουργήσει πολλά περισσότερα στα νοικοκυριά, στις επιχειρήσεις και στη χώρα συνολικά, οδηγώντας τα πράγματα σε τραγικό αδιέξοδο. Ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πια ότι η κυβέρνησή τους μπορεί να δώσει λύσεις για έξοδο από την κρίση και ανησυχούν ιδιαίτερα για την επόμενη μέρα, όπως ξεκάθαρα αποτυπώθηκε στη μαραθώνια συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.


ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, όμως,
δεν είναι ότι η κυβέρνηση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά ότι ακόμη και ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται πλέον απαισιόδοξος και αδύναμος να υποστηρίξει με σοβαρά επιχειρήματα την πολιτική του και παραδέχεται πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης.


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ότι η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα σοβαρά προβλήματα που αναζητούν λύσεις έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους, τη στιγμή που τα μηνύματα τα οποία έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ενωση, εν όψει μάλιστα και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου, είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Το πρόγραμμα του Μνημονίου δεν βγαίνει με τίποτα, αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να μη λέει τη σκληρή αλήθεια στον ελληνικό λαό. Επιμένει (μέχρι πότε;) σε μια αδιέξοδη πολιτική, η οποία αποτελεί κοινό τόπο ότι πρέπει να αλλάξει, όμως η ίδια δείχνει αδύναμη να ανταποκριθεί στη δύσκολη προσπάθεια που απαιτείται.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών