Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

Άλλος ένας ανθέλληνας - προβοκάτορας παίρνει θέση υπέρ του Τατσόπουλου και τον επιβραβεύει για αυτά που κάνει και γράφει...

Όχι που δεν θα έπαιρνε θέση ο Βαξεβάνης...

Ξέρετε.. ο κρατικοδίαιτος πια Βαξεβάνης που τολμά να ομιλεί για τον Μέγα Αλέξανδρο και να αφήνει υποννούμενα για την ανδρεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο κείμενο του διαφαίνεται καθάρα η προσπάθεια ειρωνείας και εξευτελισμού των ηρώων του Έθνους αλλά και της Ελλάδας συνολικότερα.

Αφού πρώτα αναφέρεται στο ρητό: "Ο Έλληνας σκλαβιά δεν υπομένει", έρχεται να μας πει ότι μας 'έκατσαν στο σβέρκο' πολλοί αλλά εμείς έχουμε ένα 'πιασιματάκι' μόνο και διερωτάται αν και πότε μείναμε εντελώς ελεύθεροι.

Στη συνέχεια ειρωνεύεται τη θέση τον 'ανδρισμό' των ηρώων Ελλήνων ηγετών ανά τους αιώνες, φέρνοντας ένα παράδειγμα σκληρού διοικητή του FBΙ, που το πρωί ήταν ένας βάρβαρος, άκαμπτος υπερασπιστής των συμφερόντων της πατρίδας του, αλλά το βράδυ φόραγε 'τρέσες' και κλείνει το άθλιο δημοσίευμα του με την προτροπή στον άθλιο συκοφάντη Τατσόπουλο να συνεχίσει να το 'ΕΡΓΟ' του...

Και κάτι ακόμα...
Στην απορία σου Κωστάκη αν ο Σαμαράς θέλει μόνο εμείς να είμαστε 'ιθαγενείς' δεν καταλαβαίνουμε γιατί τρομοκρατήσε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο..;!
Άσε δε χρειάζεται να απαντήσεις..
(Κλικ στις εικόνες για ανάγνωση του κειμένου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών