Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Πως είδε τα πράγματα το olympia


http://www.ethemis.gr/wp-content/uploads/2010/11/%CE%94%CE%A3%CE%914.jpgΗ μεγάλη αποχή είναι χαρακτηριστικό της πρώτης ημέρας. Επί συνόλου 21,376 εγεγραμμένων, ψήφισαν σήμερα 3,420 δικηγόροι, μικρό ποσοστό, καμμία σχέση με τις αηδίες που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά.
Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, εάν αύριο δεν συμπληρωθεί ποσοστό συμμετοχής της τάξης του 50%, επαναλαμβάνεται η πρώτη Κυριακή με όλους τους υποψηφίους ξανά στην εκλογική διαδικασία.
Στο σημερινό ποσοστό των συμμετεχόντων δηλαδή που...
δεν έφτασε ούτε το 20%, θα πρέπει να προστεθούν 7,000 ψηφοφόροι, σχεδόν διπλάσιοι από αυτούς που ψήφισαν σήμερα για να υπάρξει δεύτερη Κυριακή με τους δύο φιναλίστ.
Όλα λοιπόν είναι ρευστά, ο Γιάννης Αδαμόπουλος έδειξε δυναμική αλλά θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να προσπαθήσουν για να μιλάμε για δεύτερο γύρο.
Από όλες λοιπόν τις βλακείες που διαδίδουν άσχετοι με το σπορ, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να πάτε να ψηφίσετε κύριοι συνάδελφοι και να ενισχύσετε φωνές σαν αυτή του Γιάννη που θα σταθεί ανάχωμα στους σχεδιασμούς των λαμογιών για την πατρίδα, τους δύσκολους καιρούς που έρχονται.

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών