Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

Ανασφάλιστες καθαρίστριες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ



Απίστευτες καταγγελίες απόψε(χθες) στο Αποκαλυπτικό δελτίο του ΕΧTRA 3.
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ δούλευαν ανασφάλιστες καθαρίστριες για 2 έως 5 χρόνια όπως καταγγέλλουν οι ίδιες και η πρόεδρος του σωματείου τους,που ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους.
Πρόκειται για μαύρη εργασία που σιγά σιγά εξαπλώνεται σε πολλούς εργασιακούς χώρους.Εταιρείες που... παίρνουν εργολαβία τις δουλειές προσλαμβάνουν κόσμο  κι εφαρμόζουν εργασιακό μεσαίωνα.
Πληρώνουν όσα θέλουν κι όποτε θέλουν δεν ασφαλίζουν κανέναν και δεν δίνουν κανένα χαρτί απόλυσης όταν διώχνουν τους ανθρώπους με αποτέλεσμα ούτε στο ταμείο ανεργίας να μπορούν να μπουν.Εχουν γίνει καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας  χωρίς να βρεθεί καμία άκρη τα δε χρωστούμενα στις γυναίκες πλήρωσε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.Προφανώς για να σταματήσει ο
θόρυβος μιας και το ΠΑΣΟΚ είχε πληρώσει και τον μαϊμού εργολάβο-εργοδότη.Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του 2011 και μάλιστα στα γραφεία του κόμματος που Κυβερνάει τη χώρα και βάλθηκε να βάλει  τάξη σε όλα!Βέβαια η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία όχι μόνο  είναι κοινό  μυστικό αλλά μάλλον υποθάλπτεται από τους καθ' ύλην αρμόδιους για την πάταξή της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών