Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

"Ρόμπα" 'εγινε για άλλη μια φορά ο Καρατζαφέρης

Ο  πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Ευβοίας, της Νέας Δημοκρατίας,  κ. Αναστάσιος Λιάσκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πληροφορήθηκα ότι έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σύμφωνα με την οποία προσχωρώ στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Πράγματι, είχα μία συνάντηση με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη στην οποία μου προτάθηκε η.... συμμετοχή μου στο κόμμα του. Παρά την τιμητική -εκ μέρους του-  πρόταση,  παραμένω και αγωνίζομαι στη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία».


Προηγουμένως από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. είχε εκδοθεί η εξής ανακοίνωση: “Ανακοινώνεται ότι ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ευβοίας και Υφυπουργός Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη. Ο κ. Λιάσκος ζήτησε την προσχώρησή του στις Τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. Ο κ. Καρατζαφέρης ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό για τη γενναία απόφασή του και του ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
http://www.antinews.gr/2011/03/18/91801/

4 σχόλια:

  1. Anrew...
    Μείνε στα γεγονότα και μην αναδημοσιεύεις διαρροές..
    Καληνύχτα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαρροές; Ο Λιάσκος ξεβρακώθηκε όπως και η ηγεσία της ΝΔ, απλά πράγματα, οποιος ξέρει Ελληνικά βγάζει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία. Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία»
    Λιάσκος..

    Λοιπόν Anrew, καλό θα είναι να χαμηλώσεις και εσύ ,και το κόμμα σου, τους τόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαι εντελως ασχετος προβοκατορας και απο οτι φενεται δεν ψαχνεις και τα πραγματα.απλα αναδημοσιευεις μαλακιες.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών