Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2011

Δεν ήταν αρκετοί για να ...χτυπήσουν την πόρτα!

Μάλλον αποτυχημένη πρέπει να θεωρείται η χθεσινή (13-3-2011) εξόρμιση του “ Πόρτα-Πόρτα” έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Περίπου 60 άτομα αναφέρουν οι πληροφορίες ότι ακολούθησαν σήμερα τον σκηνοθέτη Δ. Κολλάτο και φυσικά σε τίποτα δεν θύμιζε την επιτυχία των προηγούμενων εξορμήσεων έξω από τα σπίτια του Α. Τζοχατζόπουλου και Κ. Σημίτη.




Δείτε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yGsBIaUOt74
Απ’ότι φαίνεται η προπαγάνδα ότι για όλα τα δεινά μας φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση δεν περνάει με τίποτα στον λαό. Ο κόσμος δεν υιοθετεί λογικές “ για όλα φταιν οι γκόμενες οι πρώην κι οι επόμενες” που μας ταϊζει ενάμιση χρόνο τώρα η προπαγάνδα ΓΑΠ-ΜΜΕ (βλ. εργολάβοι) και βρίσκει πολλούς περισσότερους λόγους να διαμαρτυρηθεί στον Τσοχατζόπουλο και τον Σημίτη για την κατάντια μας…
Φυσικά και δεν είναι άμοιρη ευθυνών η ΝΔ και η κυβέρνηση Καραμανλή και κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα που είχε στα χέρια του την τύχη της χώρας απ’οποιοδήποτε πόστο… Αλλά μέχρι τότε η προπαγάνδα συνεχίζεται και να δείτε που θα μας παρουσιάσουν σήμερα στα ενημερωτικά δελτία και λοιπές ινφοτεϊνμεντ (τρομάρα μας!) εκπομπές τα 60 άτομα για κοσμοθάλασσα οργής μήπως και πείσουν κανέναν ιθαγενή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών