Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

Ζαφειρόπουλε γιατί δεν τολμάς να πεις κατάμουτρα την αλήθεια και χρησιμοποιείς άλλους...;

Εντάξει το καταλάβαμε Ζαφειρόπουλε...
Βρήκες το 'τέλειο άλλοθι'(βλέπε Παυλόπουλος) για να δικαιολογήσεις τυχόν απώλειες ψηφοφόρων σου δικηγόρων προς την πλευρά του Βερβέσου.
Το θέμα είναι γιατί χρησιμοποιείς τον 'εκβιαστή', Π@π@ρογιάννη για να μας το πεις...

14 σχόλια:

  1. Ο Αδαμόπολος είναι μεγάλο λαμόγιο. Μπορεί να μας πει πόσους δικηγόρους διόρισε παράνομα στους εποπτευόμενους φορείς, όταν ήταν Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Μεταφορών;
    Γιατί ο ΔΣΑ αρχικά κατήγγειλε αρχικά τις παράνομες αυτές προσλήψεις και μετά σώπασε;
    Γιατί κύριε Παξινέ έθαψες το θέμα; Τι σου έταξε το δίδυμο Στυλιανίδη-Αδαμόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009
    Και προσλήψεις δικηγόρων‏ από το παράθυρο...

    Μετά τα ΕΛΤΑ και οι "Ταχυμεταφορές", υπέγραψαν συμβάσεις με αμφισβητούμενες ως προς τη νομιμότητά τους διαδικασίες! Προετοιμάζεται "αντάρτικο" στο Δικηγορικό Σύλλογο...
    .
    Του Κώστα Ανδριώτη
    .
    «Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα» λέει ο λαός όταν θέλει να τονίσει ότι τα παιδιά ακολουθούν τις πεπατημένες των γονιών τους.
    Πράγματι, στην περίπτωση προσλήψεων τριών δικηγόρων στη θυγατρική των ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ – ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ, η «κόρη» φαίνεται να έκανε ακριβώς ό,τι και η «μάνα».
    Πρόσφατα στις 11-8-2009 τα ΕΛΤΑ προχώρησαν στην τροποποίηση του Υπηρεσιακού Οργανισμού τους, αύξησαν τις οργανικές θέσεις της νομικής υπηρεσίας και προέβησαν σε προσλήψεις τριών δικηγόρων με έμμισθη εντολή.
    Η διαδικασία πρόσληψης που ακολουθήθηκε αντίκειται στη νομοθεσία, και συγκεκριμένα στον Νόμο 1649/86 άρθρο 11 όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 1868/89 άρθρο 18 παρ. 1 που ορίζει ότι οι δικηγόροι που προσλαμβάνονται με έμμισθη εντολή ή πάγια αντιμισθία στο Δημόσιο ή τους φορείς που ελέγχει το Δημόσιο, όπως τα ΕΛΤΑ, προσλαμβάνονται από πενταμελή επιτροπή που απαρτίζεται από έναν ανώτατο δικαστή, δύο εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου και δύο εκπροσώπους του ενδιαφερόμενου φορέα και ύστερα από αξιολόγηση των κατατεθειμένων αιτήσεων με κριτήρια αντικειμενικά, αξιοκρατικά και επαγγελματικά. Η σχετική προκήρυξη εξάλλου είναι υποχρεωτικό να δημοσιευτεί στον Τύπο για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα.
    Στα ΕΛΤΑ όμως έγιναν όλα αυτά; Ή απλώς το Διοικητικό Συμβούλιο τους, έπειτα από μια εισήγηση που όριζε ότι πρέπει να προσληφθούν τρείς συγκεκριμένοι Δικηγόροι, προχώρησε στην πρόσληψη έπειτα από την αυθημερόν τροποποίηση του Οργανογράμματος, καθόσον οι ήδη υπάρχουσες 15 θέσεις ήταν καλυμμένες από υπηρετούντες δικηγόρους;
    Αντίστοιχες διαδικασίες έγιναν και στα "ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ", το οργανόγραμμα των οποίων προέβλεπε δύο θέσεις δικηγόρων και οι οποίες είναι ήδη καλυμμένες με ελάχιστο μάλιστα δικηγορικό έργο. Το 2008 οι παραστάσεις των δύο δικηγόρων ήταν λιγότερες από 10 τα δε δικόγραφα που συνέταξαν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!!!!
    Παρά ταύτα και με τις ίδιες διαβλητές διαδικασίες, με εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, αποφασίστηκε η πρόσληψη τριών δικηγόρων με τριετή σύμβαση εργασίας έμμισθης εντολής. Αυτό το είδος σύμβασης όμως δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο χώρο και βέβαια προκύπτουν ερωτήματα για τη νομιμότητά της.
    Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι είχε γίνει μια αποτυχημένη προσπάθεια σε προηγούμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να προσληφθεί μια δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω αλλά ήταν αρνητικό στοιχείο η ηλικία των 70 (!!!) ετών.
    Πίσω από αυτές τις προσλήψεις, ορισμένες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, δικηγόρος Γιάννης Αδαμόπουλος, ο οποίος προαλείφεται για υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κόντρα βέβαια στον νυν πρόεδρο και στελέχος της ΝΔ Δημ. Παξινός.
    Ο κ. Αδαμόπουλος φέρεται να ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο του και την εκλογική του πελατεία με τις πλάτες των Δημοσίων Οργανισμών που εποπτεύει. Και οι άσπονδοι φίλοι του λένε ότι οι διαδικασίες που ακολουθούν οι διορισμένοι και εποπτευόμενοι από αυτόν διοικητές των ΔΕΚΟ είναι προάγγελος της πολιτικής που θα ακολουθήσει για να υπερασπιστεί τη νομιμότητα αν εκλεγεί πρόεδρος στο ΔΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...

    Στα ΕΛΤΑ,τους διορισμους των δικηγορων ο Αδαμοπουλος τους εκανε με εκεινο το φυντανι,πρωην προεδρο της ΟΝΝΕΔ και τωρινο Δ/ντα Συμβουλο Σταματη ΜΑΥΡΟ,και βεβαια με τη συμφωνη γνωμη του παντος καιρου και τυχαρπαστου Νομικου Συμβουλου ΣΕΛΕΚΟΥ,που γνωμοδοτησε,ακουσον-ακουσον,οτι μπορουν να γινουν προσληψεις δικηγορων''ελευθερας βοσκης''και κατα παραβαση της νομοθεσιας,ο αθλιος.
    Στις ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,επειδη ο προηγουμενος Προεδρος του Δ.Σ.,Συνδικαλιστης στους Φαρμακοποιους αντιδρουσε,τον αντικατεστησε στη θεση του Προεδρου με τον κολητο του δικηγορο,και παλαιο ταμια του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνων,ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ.Οι παλαιοι δικηγοροι θυμουνται τι μπουμπουκι ηταν ο Παπατσωρης.
    Φυσικο και επομενο ηταν με το μπουμπουκι τον Παπατσωρηεξαλλου του εδωσε και αποζημιωση ως προεδρο του Δ.Σ.της θυγατρικης των ΕΛΤΑ,λιαν ικανοποιητικη,να περασει τις επιλογες του;
    ΣΙΓΑ μην ειχε την αγωνια για το αν ειναι απαραιτητοι οι δικηγοροι αυτοι ο Παπατσωρης;Γιατι δικη του επιχειρηση ειναι;
    27 Αυγ 2009 4:03:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λύπη βλέπουμε αγαπητέ ανώνυμε 1 και ανώνυμε 2 που προφανώς είστε το ίδιο άτομο να πέφτετε σε τέτοια ατοπήματα..
    Αν θέλετε να διεξάγετε σωστή προεκλογική εκστρατεία κάντε το με ευγενή μέσα και όχι λάσπη.
    Ο Αδαμόπουλος θα κερδίσει γιατί είναι άνθρωπος της 'πιάτσας' και όχι ράτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νομικη Υπηρεσια των ΕΛΤΑ απασχολει σημερα,η,αν θελετε υποαπασχολει 15 δικηγορους.Το ευρος του αντικειμενου για τους δικηγορους αυτους,που δικαζουν μονο στην Αθηνα,γιατι στην επαρχια,τις υποθεσεις αυτες τις αναλαμβανουν δικηγοροι με το κομματι,μαζι με γνωμοδοτησεις απαιτουσε 5-6 το πολυ.Σεμνα και ταπεινα τα τελευταια χρονια εγιναν 15 τον αριθμο. Ανεξαρτητα αν χρειαζονται,η δεν χεειαζονται οι προσληψεις των εγιναν νομοτυπο,οτι δηλαδη οριζουν οι νομοι1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,και με την παρουσια του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας που αξιολογησε τις αιτησεις παρουσια Δικαστου και υστερα απο προκηρυξη των θεσεων
    Πριν λιγο καιρο προσεληφθησαν στα ΕΛΤΑ,κατοπιν εντολης του ΥΜΕ, 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αυθαιρετα,με αποφση του Δ.Σ. ΕΛΤΑ,και χωρις να γινει η προβλεπομενη διαδικασια που οριζει η Νομοθεσια.Οι δικηγοροι αυτοι που δεχθηκαν,αν και υπηρετες του νομου υποτιθεται,να οπροσληφθουν παρανομα και χωρις να τηρηθει η προβλεπομενη απο τη νομοθεσια διαδικασια ειναι,ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ του ΑΡΗ,Σολωνος 99 ΑΘΗΝΑ,η ΖΩΗ ΜΠΕΣΛΕΜΕ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,Δροσοπυλου 2 ΑΘΗΝΑ,και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΟΚΟΛΑΙΔΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μανου 16 ΧΑΛΑΝΔΡΙ.Δημοσιοποιω τα ονοματα τους για να τα δουν οι συναδελφοι τους,για να τους ξερουν,και αν κανεις εχει τσιπα να παραιτηθει.
    27 Αυγ 2009 12:56:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πες μας τι κατάφερες τώρα;
    Πέρα από την προπαγάνδα που επιχειρείς με αισχρό τρόπο..
    Θα μπορούσαμε να διαγράψουμε όλα τα σχόλιά σου, αλλά δεν το κάνουμε για να εκτεθείς ακόμα περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε paspartoy ποιός εκτίθεται;
    Εγώ που αποκαλύπτω στους δικηγόρους ''τα έργα και τις ημέρες'' του ''εξαίρετου'' Αδαμόπουλου που διαχειρίστηκε την κρατική θέση, σαν κληρονομιά από τον πατέρα του, ή εσύ που τον στηρίζεις;
    Αυτά που γράφω, δεν είναι προπαγάνδα, είναι η σκληρή αλήθεια και αν θέλεις μπορώ να γράψω και άλλα ''κατορθώματα'' του Αδαμόπουλου σου.
    Θέλεις να τον κάνω ρόμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε προηγουμενη αναρτηση ανωνυμος δημοσιοποιησε τα ονοματα των 3 υποτιθεμενων υπηερασπιστων της δικαιοσυνης,του δικαιου και των νομων που δεχθηκαν παρανομα,οι ξεφτιλες να διορισθουν στα ΕΛΤΑ.
    Επειδη,ως δικηγορος εχω καθηκον στο ονομα της προασπισης των δικαιων του δικηγορικου κλαδου,που παραβιαζονται ασυστολα,και απο ανθρωπους που με την ψηφο μας τους εκλεξαμε στο Δ.Σ. του ΔΣΑ,-ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΣΑ,ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ-δηλωνω οτι,οι δικηγοροι που διοριστηκαν στις ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ειναι.Η παρ Εφεταις ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΑΠΑΤΣΑΚΟΥ, και οι παρα Πρωτοδικαις ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ και ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΚΟΝΤΙΖΑ.
    ΟΛΟΙ,και των ΕΛΤΑ,και της θυγατρικης ειναι κολλητοι του ανεκδιηγητου ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.
    27 Αυγ 2009 3:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς σε προκαλούμε, πέρα από copy paste δημοσιεύματα που τα γνωρίζουμε, να κάνεις και άλλα..
    Ακόμα περισσότερα...
    Και ξέρεις γιατί;
    Γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν έχουν νομική υπόσταση ικανή να στοιχειοθετήσουν παράπτωμα.
    Εκτός αν θέλεις να θίξεις το ηθικό μέρος..Που το επιχειρείς όμως με υποκειμενικές εικασίες άρα σου έρχεται 'μπούμερανγκ'.
    Συνέχισε το copy paste..
    Εδώ είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαύρο στον μαυρογιαλούρο τον Αδαμόπουλο.
    θΑ ΕΙΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΣΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paspartoy είναι για γέλια να ασχοληθώ άλλο με αυτό το λαμόγιο τον Αδαμόπουλο.
    Θα επανέλθω μετά την συντριβή του.
    Καταφέρατε και κάνατε μάγκα τον Βερβεσό.
    Ουστ, να μου χαθείτε άχρηστοι τυχοδιώχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπήρχαν 20 δικηγόροι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία!


    Σε... καταφύγιο ανέργων δικηγόρων είχαν μάλλον μετατραπεί τα τελευταία χρόνια τα ΕΛΤΑ, όπου προβλεπόταν να υπάρχουν 20 δικηγόροι με έμμισθη εντολή.

    Ο νεοφώτιστος πρόεδρος της ΔΕΚΟ Παναγιώτης Βουρνάς, που θα κληθεί να λάβει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γενναίες αποφάσεις για το νοικοκύρεμα του οργανισμού, φαίνεται ότι αντιλήφθηκε πώς πράγματι υπήρχε «πλεόνασμα» δικηγόρων.

    Έτσι με απόφασή του, οι δικηγόροι με έμμισθη εντολή μειώνονται από 20 σε 12, συμπεριλαμβανομένου του νομικού συμβούλου ΕΛΤΑ.


    Πηγή:www.capital.gr

    Κύριε paspartoy.
    Xώρο σύναξης ανέργων Δικηγόρων, ξέρεις ποιός μετέτρεψε τα ΕΛΤΑ, τις θυγατρικές των ΕΛΤΑ, αλλά και τους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνίων είχε μετατρέψει ο μαυρογιαλούρος Αδαμόπουλος σου.
    Αυτά είναι ''τα έργα και οι ημέρες'' του επίδοξου, αλλά ευτυχώς που θα αποτύχει Αδαμόπουλου σου.
    Ουστ, τον ξεφτίλα, που ζητάει και την ψήφο μας.
    Χίλιες φορές ο Πασόκος ο Βερβεσός που είναι παρασάγγας έντιμος, παρά οι δεξιοί μαυρουγιαλούροι Στυλιανίδης, Αδαμόπουλος και Παπαμικίκος που ''λύσαξαν'' να ποδοπατήσουν τον έντιμο Ζαφειρόπουλο.
    Δαγκωτό Βερβεσό την Κυριακή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερωτήματα:
    1.Αφού είναι τόσο έντιμος ο Ζαφειρόπουλος γιατί από το ψηφοδέλτιο του παραίτηθηκε ένα άτομο με 'ιστορία' σε οικονομικές απάτες;
    2. Ακόμα δεν πήραμε απάντηση για τα παραπτώματα Αδαμόπουλου, εκτός από αοριστολογίες..
    3. Κολαούζος του Στυλιανίδη ο Αδαμόπουλος;
    Ε, μετά το ίδιο λέμε και εμείς για τον Ζαφειρόπουλο με τη Ντόρα.
    Είναι συγκρίσιμα από ηθικής πλευράς;
    4. Ο Ζαφειρόπουλος εμπνεέται στην Αράχωβα και στο Rock n' Roll το μαχητικό πνεύμα της δικηγορίας;

    Και τελικά...
    Αντί να συστρατευτείτε όλοι εναντίον ενός μνημονιακύ υποψηφίου, βάζεται πιο πάνω την δίψα σας για εκδίκηση..
    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχα ωραία τα λέτε αλλά.... ΣΕΙΣ-ΜΟΣ ΣΕΙΣ-ΜΟΣ ...... ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών