Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2011

ΒΟΜΒΑ:"ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ"-ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ" ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!


Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews τα εξής (δείτε αριστερά το συνημμένο κείμενο από την εφημερίδα):

1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας - λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..»( Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας ).

2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»( η κα Βασιλική Παλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς).

3. «Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία .. «σε συγκεκριμένη περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε κάποια άλλη χυμό.. Οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικο και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δώσει.!!»

4. «Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη ( το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων) όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν.. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος σύνοδος Έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…»( και ο Κος Θεόδωρος Γιάνναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς).

5. «Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες , παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό. Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων..» ( η κα Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς).

ΠΗΓΗ.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ:ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ (ΔΗΘΕΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ"),ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ!

Αλήθεια,η λαθρολάγνα Αλ-Σάλεχ (που όπως μάθαμε κλαίγεται δεξιά κι αριστερά επειδή βγάλαμε στη φόρα τις απειλές της) τι λέει για όλα τα παραπάνω;

Είναι ανθρωπιστικό οι άνθρωποι να θέλουν να φάνε και να τους εμποδίζουν;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ";

Μετά από αυτή την απίστευτη αποκάλυψη,τα πασοκόσκυλα που τρώγονται μεταξύ τους,οφείλουν να προχωρήσουν στις εξής ενέργειες:

-ΣΥΛΛΗΨΗ των "αλληλέγυων".

-ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ σε όσους από τους λαθρομετανάστες την έχουν πραγματικά ανάγκη.

-ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ από τη χώρα.

Όλα τα υπόλοιπα,είναι ημίμετρα. 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_3351.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών