Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

Πονοκέφαλοι στα media

*** Αναμονή ανακοινώσεων για τη τύχη των «Αποκαλύψεων» από τον εκδότη τους Σεραφείμ Κοτρώτσο. Το κλίμα είναι βαρύ, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και ικανός αριθμός εργαζομένων έχει μήνες να πληρωθεί. Μερικοί φτάνουν και το πεντάμηνο…
*** Στην είσοδο του κτιρίου της “Ελευθεροτυπίας” υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μια παλιά εκτυπωτική μηχανή. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, είχε στην πρόσοψή της ένα χειρόγραφο πολύ παλιό, μερικοί λέγανε από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας. Αυτό το χειρόγραφο αντικαταστάθηκε από ένα μαύρο φύλλο μεγέθους Α4, που γράφει με μεγάλα μπλε γράμματα “ΒΥΖΑΝΤΙΟ” κι από κάτω με μικρά: “Εδρα: Μίνωος 10-16, 117 43 Νέος Κόσμος. Σκοπός: Το Βυζάντιο”.
*** Τα ζουζούνια γιατί απουσιάζουν από το νέο μετα-μοντέρνας επιχειρηματικής λογικής πρόγραμμα του Alter;  Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν μια ισχυρή εναλλακτική πρόταση για τις ειδήσεις των 8…
***Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τον νομικό σύμβουλο  ήλθαν, είδαν και απήλθαν – αρνούμενοι να ασχοληθούν με τα περαιτέρω και κυρίως με την διένεξη του εκδότη Θεοχάρη Φιλιππόπουλου με τους απεργούς εργαζομένους στις εταιρείες «Αττικές Εκδόσεις» και «Κεφάλαιο Εκδοτική».
*** Ξεκίνησε η iefimerida του Χρήστου Ράπτη. Καλή αρχή και προπαντός, καλή συνέχεια. Εκτός από τον έμπειρο Χρήστο Ράπτη όμως, με πλούσια θητεία στο ρεπορτάζ και στα αποκαλυπτικά blog, τους υπόλοιπους από τους γράφοντες τους συναντάμε να αναζητούν τον επιούσιον και όχι μόνον σε media όλων των ειδών και όλων των κατευθύνσεων. Ευχάριστη (από κοινωνιολογικής απόψεως τουλάχιστον) η επιστροφή του ιδιόρρυθμα εκκεντρικού M. Hulot, μετά την έξοδο του από την “Lifo” και το αποτυχημένο  freepress εγχείρημα της Mάνιας. Για την ώρα ωστόσο, το Newpost του Τάκη Χατζή, δεν πρέπει να αισθάνεται ότι απειλείται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών