Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

Καζακστάν: Επανεξελέγη εν μέσω μνημειώδους νοθείας ο Ναζαρμπάγεφ με 95% αφού τον ψήφισε και ο "αντίπαλός" του :))


«Οι προεδρικές εκλογές στο Καζακστάν δεν ήταν πραγματικά δημοκρατικές, ανακοίνωσαν οι παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)».Ε και; Τα ίδια συμπεράσματα δεν είχαν βγάλει και στις τελευταίες εκλογές το 2008 οι παρατηρητές του Ευθυμίου; Δεν τα ήξερε ο Ευθυμίου πέρσι που έκαναν τη σύνοδό του ΟΑΣΕ στην Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν, και καθόταν δίπλα του και άκουγε τον Ναζαρμπάγεφ να μιλάει επί μισή ώρα; Αλλά το ότι είναι ο τελευταίος κομμουνιστής δικτάτορας στον πλανήτη δεν τους αποτρέπει από το να τον κάνουν επίσημο συνομιλητή τους; ΓΙΑΤΙ; Πολύ ΑΠΛΑ:

Γιατί έτσι θέλουν οι εβραίοι που τους βλέπετε να τον βραβεύουν στη φώτο

http://izrus.co.il/files/image/2008/07/05/1.jpghttp://www.chabad.kz/contentManagment/phpThumb/phpThumb.php?w=400&zc=1&src=/contentManagment/uploadedFiles/gallery/or_1nazerbayev.jpg

Διαβάστε και την υπόλοιπη είδηση να γελάσετε με τις αηδίες του οργάνου που διοικεί ο Ευθυμίου:

"Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τη διεξαγωγή πραγματικών δημοκρατικών εκλογών πρέπει να πραγματοποιηθούν, καθώς η ψηφοφορία ανέδειξε ελλείψεις ανάλογες με αυτές που εμφανίσθηκαν κατά τη διάρκεια προηγούμενων εκλογών", αναφέρεται στην έκθεση του ΟΑΣΕ.

Ο ΟΑΣΕ αναφέρει ότι διαπιστώθηκαν "σοβαρές ατασθαλίες", όπως η εμφάνιση πανομοιότυπων υπογραφών στους εκλογικούς καταλόγους και περιπτώσεις νοθείας με γέμισμα των καλπών.

"Η καταμέτρηση των ψήφων (...) δεν έγινε σε συνθήκες διαφάνειας", αναφέρεται στην έκθεση, στην οποία υπογραμμίζεται ότι "στο σύνολό τους τα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν σε περιοριστικό κλίμα που υπαγορεύει την αυτολογοκρισία".

"Αυτές οι εκλογές δείχνουν ότι η χώρα έχει ακόμη ανάγκη από βελτιώσεις για να ανταποκριθεί στις δημοκρατικές δεσμεύσεις της, κυρίως στον τομέα της ελευθερίας του Τύπου και του συναθροίζεσθαι", δήλωσε ο Τονίνο Πίκουλα, παρατηρητής του ΟΑΣΕ.

Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ, 70 ετών, βρίσκεται στην εξουσία εδώ και σχεδόν 22 χρόνια. Προκήρυξε αιφνιδιαστικά προεδρικές εκλογές τον Φεβρουάριο για τις 3 Απριλίου. Η αντιπολίτευση μποϊκοτάρισε την ψηφοφορία, κρίνοντας ότι δεν είχε χρόνο για να οργανώσει προεκλογική εκστρατεία.

Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ είχε απέναντί του τρεις αντιπάλους, όλοι πιστοί στο καθεστώς του, ο ένας από τους οποίους παραδέχθηκε ότι ψήφισε υπέρ του απερχόμενου προέδρου.

Καμία ψηφοφορία στο Καζακστάν δεν έχει κριθεί ότι διεξήχθη υπό συνθήκες ελευθερίας από την ανεξαρτησία της χώρας το 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών