Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2011

ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ...

ΠΑΣΧΑ 2011

Το  φετινό  Πάσχα  με βρίσκει  στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Σε μια  πόλη στους  πρόποδες  του ΟΛΥΜΠΟΥ. Εδώ  που κάποτε  έμεναν  και  λατρευόντουσαν  οι 12 ΘΕΟΙ και  αρκετοί  ημίθεοι. Τώρα  όμως, 2000 χρόνια  μετά πιστεύουμε  και  λατρεύουμε  τον  Κύριο Ιησού  Χριστό. Σημασία  δεν  έχει  αν  η  θρησκεία  μας είναι  σωστή  η  ΟΧΙ ?? Σημασία  έχει  πως η  διδασκαλία  του Κυρίου  μας, εκφράζει  πολλά  εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι πολλές  οι παραβολές  και  ειδικά  τώρα  το ΠΑΣΧΑ οι παρακλήσεις  που  γίνονται, για ευτυχία, αγάπη, γαλήνη, ηρεμία και οικογενειακή ζωή. Η Εκκλησία  μας,  αναφέρει όλα  τα  ευαγγέλια  και  όλα  τα  τροπάρια  που αναφέρονται  στο ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ. Όμως, καλά  είναι όλα αυτά, αλλά...
  εμείς  τι τηρούμε  από όσα  ακούμε ? Πόσοι  από εμάς  είμαστε  πράγματι  Χριστιανοί  και πόσοι  τηρούμε  τους κανόνες  της  ηθικής  και ενάρετης,  ζωής  που μας δίδαξε  ο Κύριος ? Δεν  θα αναφερθώ  σε παραδείγματα  και σε  γεγονότα. Η Θρησκεία  του  κάθε  ανθρώπου, είναι σεβαστή  και  ιερή. Πιστεύω  το  ίδιο να  νοιώθουν  και  να πιστεύουν  και  οι άλλοι. Όμως, κάποιες  φορές, κάποιες  στιγμές, κάποιοι,  ούτε  να γιορτάσουμε  δεν  μας  αφήνουν. Και  γνωρίζετε  πολύ καλά  ποιους  εννοώ.  Τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ  πρωθυπουργό  μας και  τα  τσιράκια  του. Που μια εβδομάδα  πριν  το ΠΑΣΧΑ, ανακοίνωσαν  τα  νέα  χειρουργικά  μέτρα  κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  λαού. Κι αν  κάποιοι  από εσάς, που τυγχάνει   να βρίσκεστε  σε καλύτερη  οικονομική κατάσταση  από κάποιους  άλλους, δεν επηρεάζεστε,  δεν σημαίνει  απαραίτητα  ότι  σύντομα κι εσείς δεν  θα γίνετε  σαν κι αυτούς. Το σχέδιο  των ΑΝΩ κύκλων,  είναι  να  καταστρέψουν τον ΕΛΛΗΝΑ και την  θρησκεία  του. Να διαλύσουν  την οικογενειακή  του ζεστασιά και τα ιδανικά  του. Πολλοί  στο παρελθόν  προσπάθησαν  και δεν  τα  κατάφεραν. Πολλοί σκέφτηκαν  και έπραξαν  εις βάρος  του Έθνους, αλλά  δεν μπόρεσαν  να κάνουν  πραγματικότητα  τα  σχέδια  τους. Τώρα  όμως, η  νέα  γενιά των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πολύ μακριά  από εκείνα  τα ιδανικά  και τις αξίες. Τώρα  οι γυναίκες,  νοιάζονται  πιο πολύ για το αιδοίο  τους και  την  σεξουαλική τους απόλαυση,  παρά  για την διατήρηση  της οικογένειας  τους. Οι  άντρες,  ενδιαφέρονται  πιο πολύ για  την  απόκτηση των υλικών  αγαθών  και την σωματική  τους απόλαυση, παρά  για  την υπεράσπιση  της  τιμής και της υπόληψης  της  πατρίδος  και  της οικογένειας  τους.
Είθισται κάθε  χρόνο, μέρες σαν κι αυτές, να λέμε  Χρόνια  Πολλά  κτλ.Όμως,  εγώ θα ευχηθώ  αυτό που λέει  σε μια πασίγνωστη  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  προσευχή.ΠΡΟΣΔΟΚΩ  Ανάσταση  Νεκρών.Περιμένω  ο Κύριος,  να  εισακούσει τις προσευχές  κάποιων  ταλαιπωρημένων   και εξαθλιωμένων  ΕΛΛΗΝΩΝ και να στείλει  πίσω  στην  γη  τον Θεόδωρο  Κολοκοτρώνη. Κι αυτή την φορά  να μην  χαριστεί  στους  συνέλληνες   εχθρούς  του, αλλά  να τους κρεμάσει. Περιμένω  τον Ανδρέα  Μιαούλη, να πυρπολήσει  όλα τα  γιοτ  και τα σκάφη,  των υποτιθέμενων πλούσιων,  που τα απόκτησαν  εις βάρος  του Ελληνικού  λαού. Περιμένω  τον Περικλή,  να φέρει  μια  νέα  Χρυσή  εποχή  για όλους  τους Έλληνες. Θα ήθελα   ο Σωκράτης  να μοιράσει  το κώνειο  σε όλους  τους βουλευτές  και τις οικογένειες τους, ώστε να  εξαλειφθεί η  μιαρή  αυτή φυλή,  των ξιπασμένων  καραγκιόζηδων  και προδοτών  πολιτικών .Αναμένω  τον Μέγα  Αλέξανδρο,  να απελευθερώσει   όλες  τις σκλαβωμένες  ελληνικές  πόλεις  και χωριά  που κάποια  τομάρια  της βουλής υπόγραψαν  και  παραχώρησαν. Να αναστηθεί  ο Κωνσταντίνος  Παλαιολόγος  και να υπερασπιστεί  ακόμα μια  φορά  τα τείχη  και το κύρος  της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ  των ΕΛΛΗΝΩΝ. Να ξαναγυρίσει  ο Ελευθέριος  Βενιζέλος  και να εμφυσήσει   ξανά  τον πατριωτισμό  και το θάρρος  των Ελλήνων. Να  ξαναγυρίσουν  πίσω  οι ήρωες  και οι ηρωίδες  του '40 και να  ματώσουν  και πάλι  για  τα  ιερά  και  Αγια  αυτά χώματα.
Φίλοι  μου, θα  μπορούσα  να γράψω  χιλιάδες  ονόματα  ηρώων  που μόχθησαν, πάλεψαν ,πέθαναν  η θυσιάστηκαν  για αυτή την μικρή  χώρα,  που όλοι  μας φωνάζουμε  ΕΛΛΑΔΑ,  αλλά  όλοι  οι εχθροί  μας  λένε, GREECE. Δεν υπάρχουν αλλά  περιθώρια  και άλλες καθυστερήσεις. Εύχομαι  το φετινό  ΠΑΣΧΑ, οι ψυχές  και  τα  πνεύματα  όλων  αυτών  των ηρώων,  να  γυρίσουν στην καρδιά  σας και την θέληση  σας. Να  ξαναγίνετε  πάλι  ΕΛΛΗΝΕΣ  και  να νοιώσετε  και  πάλι  την χαρά και την ελπίδα. Να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ο πατριωτισμός  και  το ΕΓΩ σας, για το καλό  της ΕΛΛΑΔΟΣ  μας. Όσα  λόγια  κι αν  γράψουμε  μερικοί, δεν θα  είναι  τίποτα μπροστά  στα έργα,  που θα κάνουμε,  αν είμαστε  ΟΛΟΙ  μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ, σαν μια γροθιά. Γιατί  έχει  αποδειχθεί  και στο παρελθόν,  πως τίποτα  δεν μπορεί  να αντισταθεί  σε ενωμένους  ΕΛΛΗΝΕΣ. Όσα   όνειρα  και όσα  θέλω  έχετε  για αυτό το ΠΑΣΧΑ, τόσες  είναι και οι ευχές  μου. Όμως, μέσα  από τα βάθη  της φτωχής  και τίμιας  καρδιάς  μου, εύχομαι  πάνω  από όλα  να  ξυπνήσετε  και να κάνετε  πραγματικότητα  τα όνειρα  σας, για μια καλύτερη  πατρίδα, μια καλύτερη  οικογένεια, μια καλύτερη  ζωή.

ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ



Από τη σελίδα του Ελευθεριάδη Ομηρου στο Facebook

Το είδα στο Θαλαμοφύλακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών