Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ

Έτοιμο να ηχήσει είναι το πρώτο μεγάλο κανόνι στον κλάδο των διαφημιστικών εταιριών καθώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σφραγίστηκαν επιταγές γνωστής και με άκρως προβεβλημένο τηλεοπτικά μέτοχο διαφημιστικής εταιρίας.

Η εν λόγω εταιρία εμπλέκεται και στην υπόθεση του...
Alter έχοντας σημαντικού ύψους απαιτήσεις από το κανάλι γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δυσχερή τη θέση της ακόμα και να βρισκόταν λύση με κούρεμα των υποχρεώσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν ότι η εν λόγω διαφημιστική εταιρία έχει εισέλθει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και θεωρούν ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσαν να μπει στη διαδικασία του άρθρου 99. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να την προστάτευε από τους πιστωτές της προσωρινά αλλά θα αποτελούσε ουσιαστικά την ταφόπλακα της λόγω των επιπτώσεων στη φήμη της και την αντίδραση που θα εκδηλωνόταν από τους πελάτες της.

Ερώτημα (άσχετο) : Με ποιο τρόπο θα πληρώνει πλέον η Bold τα Μέσα Ενημέρωσης αφού με επιστολές που έστειλε σταματά να δίνει επιταγές; Σημειωτέον ότι σε πολλές περιπτώσεις οι οφειλές της εταιρίας προς τα μέσα φτάνουν ή και ξεπερνούν τους δώδεκα μήνες.
 newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών