Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Το "σύστημα" Γιαννίκου

Κώστας Γιαννίκος δεν είναι καινούριος στην τηλεόραση.

 Έχει περάσει από τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια, σε σημαντικές θέσεις-κλειδιά στη διοικητική τους δομή, και έχει μάθει από μικρός όλο το σύστημα λειτουργίας τους, είτε άφορα το πρόγραμμα είτε τη διαφήμιση είτε το ειδησογραφικό κομματι.

Όσοι τον γνωρίζουν... καλά οφείλουν να ομολογήσουν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα χαρισματικό άνθρωπο, με αίσθηση του χιούμορ, φιλόδοξο και με ένα κύριο χαρακτηριστικό: το ταλέντο του στην πωληση. Ο Γιαννίκος μπορεί να σε πείσει ότι έξω από το γραφείο σου χιονίζει – ενώ στην πραγματικότητα επικρατεί καύσωνας– ή ότι είναι μεσημέρι ενώ στην πραγματικότητα είναι μεσάνυχτα!! Σιγουρα δεν πρόκειται για τυχαία περίπτωση.

Αυτός λοιπόν ο ταλαντούχος μουσικός παραγωγός (αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Κ. Γιαννίκου) και φέρελπις executive της τηλεόρασης και των εκδόσεων κατάφερε να βάλει με την πάροδο των χρόνων στο χέρι το μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής αγοράς, τους μετόχους της Ελεύθερης Τηλεόρασης (Alter), τις μισές ελληνικές τράπεζες και αφήνοντας απλήρωτους εδώ και μήνες 500 εργαζόμενους...

Διαβάστε στο “Κεφάλαιο” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα: Η ελεύθερη και χρεωμένη τηλεόραση του Alter. Πως στήθηκε το “κόλπο” με τους φουσκωμένους τζίρους, τις διαφημιστικές εταιρείες και την προπώληση του διαφημιστικού χρόνου του καναλιού.

ΠΗΓΗ


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών