Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2011

Καταγγελία για την Απογραφή

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να πάρει μια καταγγελία που διακινείται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο (blogs και social media), ενός εκ των Τομεαρχών που είναι τοποθετημένοι από την ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή...
Ο εν λόγω τομεάρχης καταγγέλλει την ΕΛΣΤΑΤ ότι αδιαφορεί για τους υπαλλήλους που απασχολεί στην απογραφή αναφορικά με τον τρόπο αποπληρωμής των χρημάτων που έχουν να λαμβάνουν.


Αναλυτικά η καταγγελία :


"Μιας και εμπλέκομαι στην διαδικασία της απογραφής, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι είναι αδύνατο να απογραφούν όλοι οι κάτοικοι ενός Απογραφικού Τομέα από τις πρώτες ημέρες της διαδικασίας απογραφής.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να καταγγείλω τα μεγάλα κεφάλια της ΕΛΣΤΑΤ (και όχι τους απλούς υπαλλήλους και στελέχη της, που πράγματι μοχθούν σε αυτή την ιστορία) ότι οι Τομεάρχες, από όσο ξέρω είμαστε όντως άνεργοι με κάρτα από τον ΟΑΕΔ, κ.λπ. για τους οποίους η ηγεσία της ανεξάρτητης πια Αρχής δείχνει μεγάλη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!


Η καταγγελία-διαμαρτυρία μου έγκειται στο γεγονός ότι οι Τομεάρχες ασχολούμαστε από τον Φλεβάρη του 2011 με την απογραφή και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής μας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝ αριθμό λογαριασμού σε τράπεζα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ κι εμείς κάπου.


Τουναντίον ζητούσαν τα παραδοτέα, σε ασφυκτικό πλαίσιο (όπως έγινε στην απογραφή κτιρίων) με δυσμενείς συνθήκες (ανενημέρωτοι πολίτες - η ιδιωτική διαφημιστική εταιρία δεν είχε κάνει τίποτε τον Μάρτιο για την προηγούμενη φάση της απογραφής κτιρίων)
Πάντως από τους απογραφείς που γνωρίζω στην περιοχή μου καταβάλλουν κι αυτοί με τη σειρά τους σημαντικές προσπάθειες στην πολύ χρήσιμη διαδικασία της Απογραφής. Υπομονή λοιπόν και συνεργασία όλων χρειάζεται. (Πολλοί πολίτες δεν είναι πρόθυμοι να απογραφούν - μην πιστεύετε τα όσα λέει η ΝΕΤ).

Γνώμη μου τέλος είναι αν η ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ δεν ξεκαθαρίσει ότι έχει βρει τους πόρους για τα λεφτά μας ή δεν κάνει κάποια κίνηση για αυτό, να μην παραδώσει κανείς Απογραφέας ή Τομεάρχης τις καταστάσεις του!!!!"
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών