Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 15, 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΤΟ "ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ"-ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ!
Η αλήθεια είναι πως σκεφτήκαμε πολύ για το αν θα πρέπει να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενο από το συγκεκριμένο...πόνημα:Βλέπετε,τόσο οι φωτογραφίες που περιέχει όσο-ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ-το ύφος γραφής,ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας και βωμολοχίας!

Παρόλα αυτά,είναι ανάγκη να ξέρουν οι συμπολίτες μας το πραγματικό ποιόν εκείνου που συνεχίζει να εμπορεύεται Ελλάδα και Ορθοδοξία,προς άγραν ψήφων:Έτσι λοιπόν,αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε μέρος από το βιβλίο,με την προειδοποίηση πως ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ,επομένως όσοι πιστεύουν πως θα σκανδαλιστούν με το περιεχόμενο,ας απομακρυνθούν τώρα από την σελίδα.
Το βιβλίο αναφέρεται στην περίοδο Διακυβέρνησης Πασοκ,υπό την ηγεσία του Ανδρέα Παπανδρέου:Περιέχει κάποιες πληροφορίες που μπορούν να φανούν χρήσιμες,ειδικότερα σε όσους έζησαν τα γεγονότα εκείνης της εποχής,αλλά ακόμα και στους νεότερους.
Όμως Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΥΔΑΙΟΣ τρόπος έκφρασης,ΟΙ ΑΓΟΡΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ και η παράθεση απολύτως προσωπικών στοιχείων,το κάνουν περισσότερο αποδεκτό ως...ελαφρύ πορνό,παρά ως ενημερωτικό έντυπο.
Βέβαια,ο ίδιος ο Καρατζαφέρης είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για το έργο του,τονίζοντας μάλιστα πως "είναι μπεστ-σέλερ"!Δεν διστάζει μάλιστα,να χρησιμοποιεί ακόμα και θρησκευτικούς όρους,όπως ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ,προκειμένου να επιτεθεί στην Λιάνη και το Πασοκ!!!
Προς το παρόν,δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο:Σας αφήνουμε να...απολαύσετε αυτό ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ της "εθνικοχριστιανικής"...δημιουργίας του "ηθικού" και "άμεμπτου" Προέδρου του Λάος!

1 σχόλιο:

  1. SO WHAT??? Ο.ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ'ΛΕΓΕ, ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ.... ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών