Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 21, 2011

Σκηνικό "Ιμίων" στήνουν οι Τούρκοι στο Αγαθονήσι...

Σςςςςςςς... Ας μη φωνάζουμε γιατί μπορεί να ξυπνήσουν στο Υπ.Εξ.
Oι Τούρκοι δε λένε να αφήσουν "ήσυχα" το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, καθώς τα δύο ελληνικά νησιά συνεχίζουν να... απασχολούν τους γείτονες, οι οποίοι -είναι φανερό- ότι επιδιώκουν, πλέον, να προκαλέσουν σκηνικό, ανάλογο με αυτό των Ιμίων.
Τελευταίο συμβάν, ήταν η...
προσπάθεια του απόστρατου στρατηγού και βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Ουμίτ Γιαλίμ, να ταξιδέψει στο Αγαθονήσι χωρίς θεώρηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου Haberturk, ο Γιαλίμ, έκανε απόβαση στα δύο νησιά, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος στα Δίδυμα, Γκιουνάι Τικίν, και έναν δημοσιογράφο της Haberturk, ονόματι, Μεχμέτ Ιμέζ.

Οι σενειρμοί ήταν εύκολοι, μιας και το 1995, δημοσιογράφοι της Hurriyet είχαν μεταβεί στα Ίμια, βγάζοντας την ελληνική σημαία και τοποθετώντας την τουρκική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ελληνική ακταιωρός, πλησίασε το τουρκικό σκάφος, όταν αυτό έφθασε σε απόσταση δύο ναυτικών μιλίων, από το Αγαθονήσι.
Οι επιβαίνοντες στο τουρκικό σκάφος, κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν θεώρηση, οπότε έπρεπε να αποχωρήσουν, αλλά όπως αναφέρει η Haberturk, ήθελαν να επισκεφθούν το Φαρμακονήσι.

Αξίζει να αναφέρουν ότι λίγες ημέρες πριν, ο Ουμίτ Γιαλίμ είπε πως τα εν λόγω νησιά, εδώ και 500 χρόνια, βρίσκονται υπό τουρκική κυριαρχία και ότι σε πολλούς διεθνείς χάρτες φαίνονται πως ανήκουν στην Τουρκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών