Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Δραματική επιβεβαίωση Καραμανλή τρία χρόνια μετά


Η είδηση έρχεται από τα Wikileaks και επιβεβαιώνει με δραματικό τρόπο την εμπάθεια των αμερικανών σε βάρος του Καραμανλή που είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να χάσει τη βίζα πριν από τρία χρόνια εξαιτίας του βέτο που είχε θέσει ο τότε πρωθυπουργός στο θέμα των Σκοπίων.
Όπως παραδέχεται σε τηλεγράφηµα που διέρρευσε από το Wikileaks, η οργή της κυβέρνησης Μπους για το ΝΑΤΟΪΚΌ «βέτο» του Βουκουρεστίου «είναι αυτή που καθυστερεί την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραµµα visa - waiver (κατάργηση της βίζας για τους Ελληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ)» τον Οκτώβριο του 2008.
«Αντίποινα» της κυβέρνησης Μπους στην κυβέρνηση Καραµανλή για το ΝΑΤΟΪΚΟ «βέτο» του Βουκουρεστίου απέναντι στην ΠΓ∆Μ ήταν το... «κόψιµο» της Ελλάδας από το πρόγραµµα visa - waiver (κατάργηση τηςβίζας για τους Ελληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ) τον Οκτώβριο του 2008, την ώρα που επτά άλλες χώρες γίνονταν δεκτές.
Οπως παραδέχεται σε τηλεγράφηµα που διέρρευσε από το Wikileaks ο αµερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντ. Σπέκχαρντ, η οργή της κυβέρνησης Μπους «είναι αυτή που καθυστερεί την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραµµα»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών