Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2011

Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ

ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)

Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο
 Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.
Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με...
τα άσπρα(δεξιά της εικόνας), αυτός ο σατανάς από την Βόρειο Αφρική(μάλλον Αλγερινός ή Μαροκινός φαίνεται)που χειρίζεται το μαχαίρι σαν το κομπολόι. Αυτό το κάθαρμα που διακρίνεται στην εικόνα, μαζί με το άλλο κάθαρμα που περπατάει μπροστά του και φοράει μαύρα, είναι οι δύο από τους τρείς μαχαιροβγάλτες που ξέκαναν το παλικάρι. Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με τον Γ’Σεπτεμβρίου και τον έσφαξαν. Δείτε την φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας:
Στη μέση διακρίνεται η σκιά από τον ασπροντυμένο βρικόλακα που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του. Έπαιρνε και τις προφυλάξεις του το τομάρι.
Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η σκηνή της δολοφονίας. Μακάρι. Εμένα πάντως μου είπανε αυτοί που είδαν το ανακριτικό υλικό ότι το δολοφονικό πέσιμο στο Μανώλη κρατάει 10’’ και από την συγκεκριμένη κάμερα διακρίνονται μόνον φιγούρες. Δυστυχώς. Μακάρι η αστυνομία να έχει καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων. Αν τα έχει, η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τα δώσει στην δημοσιότητα. Είναι χρέος της. Πατριωτικό. Παρά το γεγονός ότι φοβάται πως η δημοσιοποίηση μπορεί να τους λουφάξει ή να τους αναγκάσει να την κοπανήσουν για το εξωτερικό μέσω Πάτρας.
Στην υπόθεση υπάρχει πληροφορία ότι εμπλέκεται και ένας Αφγανός σωματέμπορας από την Μαφία του κέντρου. Ένας βρώμικος αδίστακτος αλήτης, ονόματι Μοχάμεντ, που συνεργάζεται με κυκλώματα Βορειοαφρικάνων ληστών που έχουν κατακλέψει γυναίκες και πεζούς αλλά και οδηγούς αυτοκίνητων στην σφηκοφωλιά της Ομόνοιας και των γύρω περιοχών του γκέτο. Το γεγονός ότι αυτά τα γουρούνια έφτασαν να σκοτώσουν- αφού η «δουλειά τους» είναι οι κλοπές-δείχνει ότι πρέπει να ήταν «κόκαλο» στην κόκα. Και ρωτώ: Φταίω τώρα εγώ εάν ταχθώ αναφανδόν σε τέτοιες περιπτώσεις υπερ της θανατικής ποινής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών