Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

Κυβέρνηση Σωτήρηδων...

Γράφει ο Δευκαλίωνας


Κατ’ αρχήν για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για την συνέπεια που διακρίνει τα λόγια και τα έργα του Γιώργου Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα. Όταν ολόκληρη η Ελλάδα εχθές το απόγευμα βούιζε από τις «διαρροές» και πληροφορίες για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας (ή κάτι τέτοιο), στην οποία θα ηγείτο προσωπικότητα πανελλήνιας εμβέλειας και κοινής επιλογής των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, εμείς διατυπώναμε την δυσπιστία μας γράφοντας στον Δευκαλίωνα: «Είναι όμως έτσι; Ή πρόκειται για ένα ακόμα ελιγμό που επιδιώκει να κερδίσει χρόνο; Η ζωή θα δείξει».
Η ζωή έδειξε ότι ποτέ δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο αυτό το οποίο φαίνεται σαν πραγματικό. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας των 155 Βουλευτών, παραιτήθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την θέση του Πρωθυπουργού το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου και ανακάλεσε την παραίτηση του το βράδυ της ίδιας ημέρας από τα τηλεοπτικά κανάλια.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ταυτόχρονα με την ανάκληση της παραίτησης ανακοίνωσε και ανασχηματισμό της κυβέρνησης του μεσονυχτίου. Της κυβέρνησης, δηλαδή, που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την νύχτα της 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου 2010. Μιας κυβέρνησης, που όπως δηλώνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, θα σώσει την πατρίδα και τους Έλληνες από την καταστροφή και την χρεοκοπία.
Κατ’ αρχή, για την αλλαγή θέσης από τον Γιώργο Παπανδρέου στο θέμα της συγκρότησης κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, δηλαδή στην πρόθεση του να παραιτηθεί από την θέση του πρωθυπουργού…
Όμως, αυτή η αλλαγή θέσης του Γιώργου Παπανδρέου δεν πρέπει να ξενίζει κανέναν. Κατ’ αρχήν πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο; Ξεχάσατε το ήδη θρυλικό «λεφτά υπάρχουν», ή εκείνο το κορυφαίο «στο τέλος του 2011 θα βγούμε στις αγορές». Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει πρόβλημα. Το πρωί λέει ΟΧΙ, το μεσημέρι λέει ΝΑΙ και το βράδυ μπορεί να ακούσουμε και το περιβόητο… Το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο κάνω μία επιτροπή να το μελετήσει και να προτείνει λύσεις.
Πάμε τώρα στον επικείμενο ανασχηματισμό που θα δώσει στον τόπο κυβέρνηση, που θα μας σώσει από την χρεοκοπία. Δηλαδή μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, που όπου βρεθεί και σταθεί δηλώνει ότι αγωνίζεται να μας σώσει, τώρα θα έχουμε και μία κυβέρνηση που θα αγωνίζεται μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου για να μας σώσει από την χρεοκοπία.
Θυμάστε πως ονομάσαμε όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να μας σώσουν; Στον Δευκαλίωνα της 5 Μαΐου 2011 ονομάσαμε Σωτήρηδες όλους εκείνους τους πολιτικούς που δηλώνουν ιησουιτικά ότι εφαρμόζουν το μνημόνιο γιατί είναι αναγκασμένοι προκειμένου να σώσουν την πατρίδα.
Έτσι λοιπόν, εάν πρώτα ο θεός, η νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πετύχει και πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, τότε θα έχουμε την ευτυχία να είμαστε η πρώτη χώρα που θα έχει κυβέρνηση Σωτήρηδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών