Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

ΠΑΣΟΚ σου βγάζω το καπέλο

"..κάποιοι απέδειξαν πως αξίζουν το μισθό τους & έγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ένα «έργο» που ακόμα παίζεται στις οθόνες μας & που θα τελειώσει με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ."


Μετά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να μην..

 αναγνωρίσουμε τις ικανότητες του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση κρίσεων.


Αν κάποιος μας έλεγε αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, πως ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε τη δημιουργία μίας οικουμενικής κυβέρνησης με άλλον (κοινά αποδεκτό) Πρωθυπουργό, πως θα παραμείνει στη θέση του και μάλιστα με δικό του υπουργικό συμβούλιο θα τον λέγαμε τουλάχιστο παρανοϊκό.

Παρ΄ όλα αυτά, εκ των υστέρων αν κάποιος με λίγη εμπειρία στα πολιτικά, καθίσει και αναλύσει τα όσα συνέβησαν, καταλαβαίνει εύκολα πως όλα όσα έγιναν ήταν προσχεδιασμένα με στόχο να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, να περάσει τα νομοσχέδια που πρέπει (για καλούς ή κακούς λόγους) να περάσει & να μπορέσει να έχει ένα πολιτικό μέλλον.

Αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση θα είχε πέσει, το ΠΑΣΟΚ θα διασπόταν και θα είχαμε πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Αντί για αυτά όμως, κάποιοι απέδειξαν πως αξίζουν το μισθό τους & έγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ένα «έργο» που ακόμα παίζεται στις οθόνες μας & που θα τελειώσει με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αν φαντάζεστε πως έρχοναι καλύτερες μέρες & πως οκ εντάξει, είναι όλα δούλεμα αλλά τουλάχιστον τώρα το κατάλαβαν και θα περάσουν μέτρα υπερ του λαού για να το σώσουν είστε γελασμένοι.

Το σχέδιο είναι να περάσουν και τα μέτρα που γνωρίζουμε και αυτά που δε γνωρίζουμε ακόμη & που θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους ήδη πληγμένους, ενώ ταυτόχρονα το σενάριο προβλέπει έναν επικοινωνιακό χειρισμό & πρόσθετες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν ένα μέλλον για το κόμμα. Πως θα το κάνουν αυτό; Η απάντηση προσεχώς στις οθόνες σας...

Εμείς πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες αυτού που "συνέλαβε" το σχέδιο & να του φωνάζουμε δυνατά "ΑΞΙΟΣ"!

http://www.troktiko.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών