Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

Εκδήλωση της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος για τη κατασκευή αεροδρομίου-να βοηθήσουν όλοι οι Ηπειρώτες!


Η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος, η οποία αποτελείται από 4 εν ενεργεία πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όλοι με καταγωγή από την Ήπειρο, διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 και ώρα 9:00 μμ στις Εργατικές Κατοικίες Άρτας (1ο χλμ Άρτας-Ιωαννίνων) χοροεσπερίδα με σκοπό τη συγκέντρωση χορηγιών – πόρων οι όποιοι θα  χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του αεροδρομίου της, το οποίο θα κατασκευαστεί στο χωριό μας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή αεροπορικών επιδείξεων, περίπτερο με αεροπορικά είδη και δημοτική μουσική από ορχήστρα με τους: Γιάννη Καψάλη, Ξένια Βέρα, Μάκη Τσίκο, Σταύρο Καψάλη.
Για το αεροδρόμιο της αερολέσχης παραχωρήθηκε έκταση από το Δήμο Νικολάου Σκουφά, η οποία βρίσκεται στα Κολομόδια Άρτας, σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ.
Πιστεύουμε ότι...
αυτοί οι 4 πιλότοι, που σημειωτέον ο ένας εξ αυτών είναι από το χωριό μας, με την προσπάθεια τους αυτή θα συμβάλουν στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην παραγωγή κοινωνικού έργου.
Καλή συνέχεια και ευόδωση των στόχων τους.


Κουρδιστό Πορτοκάλι

7 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά από την περιφέρεια βγήκε ότι δεν μπορεί να κάνει την παραχώρηση του χώρου ο δήμος γιατί απλά δεν του ανήκει. Πάντως πιστεύω ότι τα παιδιά ωραία τα λένε αλλά ξεκίνησαν από λάθος πλευρά κοιτώντας μόνο το προσωπικό συμφέρον και όχι το γενικό μιας και στην ήπειρο υπάρχουν πολλές αερολέσχες με περισσότερο εμπειρία και θα μπορούσαν όλοι μαζί να πιέσουν αλλιώς τα πράγματα. Έμενα πάντως δεν μου αρέσει που βγαίνουν στην αγορά και ζητούν χορηγίες για κάτι που μάλλον μπορεί να γίνει. Εάν κάτι πάει στραβά θα εκτεθούν όλοι και θα χαλάσει όλο το καλό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο που ο αντιπεριφερειάρχης δεν τους έδωσε λεφτά. Γιατί σε αυτή την Ελλάδα όλα να γίνονται για κάποιον άλλο λόγο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala re file esu ti zori trabas me ta paidia??mia xara epraksan me tis xorhgies afou ginetai diafimisi toso kairo stous xorigous..asxima tous epese k s'autous??k poio prosopiko sumferon afou ta paidia einai en energeia, plaka kaneis??h mipos eisai baltos apo kanena??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι μας λες ρε φίλε? τα άτομα βγήκαν για κονόμα και τάζουν διπλώματα για αεροπλάνο.πλάκα μας κάνεις?

    και τι σόι ΔΣ είναι αυτό με 4 άτομα?

    άλλο ένα σωματείο σφραγίδα στην Ήπειρο λέμε.

    αφήστε το μάγκες,άλλη φορά.

    αλήθεια το ΓΕΑ και το ΥΠΕΘΑ γνώρίζει για τις κινήσεις των 4 κυρίων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και οχι μονο αυτο. Στους χορηγους λένε οτι θα κανουν και πιστα αγωνων αυτοκινητου τυπου dragster με διαδρομο ασφαλτινο και τετοια. Μα στην αποφαση του φορεα διαχ αμβρακικου το ξεκαθαριζει οτι θα ειναι χωμάτινος. Δεν με εκπλησουν καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασε μας γαμω-τατση-κεφαλα μου γαμω.. που κρυβεσαι εσυ να πας να τους υποδειξεις τι να κανουν?? παρε το δυαλυμενο δηθεν σωματειο σου με το τσινκ κου ενσεντο και τραβα να τους εκπαιδευσεις.. απο σενα κρεμονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών