Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

ΩΠΑ! ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...



Εκτός από το μεσοπρόθεσμο η Ελσα Ππαδημητρίου, μεταξύ άλλων που έχει διαπράξει στην πολιτική της καριέρα και πέραν της σφουγκοκολάριου της οικογένειας Μητσοτάκη, έχει πεί ΝΑΙ και στους γυφτοσκοπιανούς και μάλιστα αυτούς του Ουράνιου Τόξου, που όλοι ξέρουμε και τι ρόλο παίζουν και από που κατευθύνονται. Και για να μην τα λέμε εμείς αφήνουμε το Βήμα της της 22ας Απριλίου του 2007 να "διαφωτίσει":

«Τέντωσε τη χορδή του τόξου του, ζύγισε το πάρθιο βέλος του και σημάδεψε κατάστηθα την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου. Ο Πάγκαλος συνήθως είναι αβρός με τις κυρίες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπήκε ανάμεσά τους ένα... ουράνιο τόξο. Ουράνιο ξεουράνιο, ο Πάγκαλος... στόλισε για τα καλά τη συνάδελφό του εις άπταιστον γαλλικήν (δεν σας τα μεταφέρω αυτολεξεί διότι θα κοκκινίσετε ως τις ρίζες των μαλλιών σας!). Και να σκεφθείτε ότι το ταξίδι των Ελλήνων βουλευτών, μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε ανέφελα, σαν σχολική εκδρομή... Τον σαματά ξεκίνησε ένας Ολλανδός σοσιαλιστής βουλευτής, ο Έρικ Γιούργκενς, ο οποίος κατέθεσε πρόταση περί της προστασίας των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα»

Αλλά το τι ακριβώς είχε συμβεί μας το κάνει λιανά η ανακοίνωση του Ουρανιου Τόξου μιά μέρα μετά: «Η αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε επίσης και αντάλλαξε απόψεις για τα παραπάνω ζητήματα με την επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου και το μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάσο Αλευρά»!

Η Έλσα Παπαδημητρίου προσχωρεί που αλλού; Στο απόκομα της Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη Κούβελου...
ΣΤΟΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. "...ο Εφιάλτης(Έλσα Παπαδημητρίου) θα φανεί στο τέλος,κ' οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε".
    ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ- 1903 -
    του Κ.Καβάφη
    MOΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών