Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2011

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Καμένου στο Russia Today. Στο Ellada today ακόμα κυβερνούν οι Αντουανέτες.

Από το Φιλοκτήτη
Στο σημερινό επεισόδιο του Keiser Report (21/06/2011)  του πασίγνωστου πλέον Max Keiser έχουμε εκτενείς αναφορές για την υπόθεση των αμαρτωλών CDS του TT που ξεσκέπασε ο Π. Καμένος. Θα σας πρότεινα τα το δείτε, έστω και αν δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ο ρόλος του συγκεκριμένου δημοσιογράφου- πρώην trader- νυν τηλεπερσόνα.
http://rt.com/programs/keiser-report/keiser-herbert-debt-greece/
Ενδιαφέροντα σημεία:
1)      Μετά το 10ο λεπτό αναφέρεται στο ότι το περισσότερο χρέος μας το έχουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες . Τα ελληνικά ομόλογα που κατέχουν αυτές οι τράπεζες είναι ασφαλισμένα μέσω  CDS (ασφαλιστήρια συμβόλαια έναντι χρεοκοπίας) από αμερικάνικες τράπεζες. Σε περίπτωση χρεοκοπίας μας μένουν με τον μουτζούρη στα χέρια και οι αμερικανοί!
Γύρω στα 129 δις δολάρια υπολογίζεται η αξία των CDS για Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία  – αντίστοιχη τρύπα ανοίγει στις αμερικάνικες τράπεζες αν  «πάμε λουκέτο» και ακολουθήσουν Πορτογαλία και Ιρλανδία!

2)    
  Μετά το 14ο λεπτό μιλάει με τον Δ. Κοφίνα (radiohost @ Νew York and blogger – δυστυχώς δεν τον ξέρω τον κύριο), σχετικά με τις αποκαλύψεις του Π. Καμένου.  Αναφέρονται κανονικότατα οι καταγγελίες για προδοσία του ΓΑΠ και της παρέας του,  όλο το παρασκήνιο σχετικά με τα CDS του ΤΤ και γίνεται αναφορά και στο naked short selling των ελληνικών ομολόγων με το περίφημο Τ+10 της Τράπεζας της Ελλάδος.

3)      Μετά το 23ο λεπτό έχει πολύ ζουμί καθώς αναφέρεται στο χαμό με τα CDS, τα οποία είναι  «ψευτο-ασφάλιση» καθώς δεν είναι εντελώς αδιαφανή (κανείς δεν ξέρει ακριβώς το ποιος χρωστά πόσα σε ποιους…). Επιπλέον δεν υπάρχουν αποθεματικά για την πληρωμή των CDS σε περίπτωση χρεοκοπίας –  σαν προϊόν είναι  εντελώς τζογαδόρικα. Οι τράπεζες που εξέδωσαν τα CDS  θα γράψουν τις ζημιές στο ακέραιο  – δεν υπάρχουν αντίστοιχες προβλέψεις/αποθεματικά. Η κρίση που θα προκληθεί σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας θα είναι αντίστοιχη με αυτή που προκάλεσε η κατάρρευση Lehman Brothers , ίσως και μεγαλύτερη!

Καταλάβατε τώρα γιατί οι μερικοί από τους τοκογλύφους θέλουν να μας «σώσουν», ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν τη χρεοκοπία μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών