Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2011

Λιτότητα Πα.Σο.Κ.: 24.556 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!


Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι κατά τον μήνα Μάϊο του σωτηρίου έτους 2011 η «Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης»  (δηλαδή το βιλαέτι του τότε Υφυπουργού Προπαγάνδας κυρίου Πεταλωτή) ξόδεψε 24.556,55 ευρώ, για «την προμήθεια ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών» προς «ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας καθώς επίσης και την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Γ.Γ.Ε.-Γ.Γ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης  & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».
Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι το σχετικό Εγκριτικό Σημείωμα αναφέρεται στην...
«προμήθεια ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών κατά το χρονικό διάστημα από 01-05-2011 έως 31-05-2011, ήτοι 23.000 φύλλων 72 περίπου διαφορετικών ημερήσιων εφημερίδων και εβδομαδιαίων εφημερίδων της Αθήνας και της Περιφέρειας» (23.000 φύλλα! Ούτε για το απλό ξεφύλλισμά τους δεν επαρκούν όλες οι εγκεκριμένες υπερωρίες τους!).
Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι η απόφαση ανάθεσης της προμήθειας όλων αυτών των εφημερίδων και των περιοδικών (του μηνός Μαΐου 2011) εκδόθηκε, με την ένδειξη «εξαιρετικώς επείγον», στις 23 Ιουνίου 2011 (αυτά τα ημερολογιακά πρωθύστερα μόνον η παπανδρεϊκή μεταφυσική μπορεί να τα ερμηνεύσει και να τα επιβραβεύσει – άμα λάχει! Έτσι εξηγείται και η, χαρακτηριστική του «πασοκικού παραδόξου», προαγωγή του κυρίου Πεταλωτή).
Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι η αντίστοιχη δαπάνη τον Μάϊο του 2010 ήταν σχεδόν διπλάσια (46.667,25 ευρώ) – άρα ή το 2010 επικρατούσε μια σπάταλη διακυβέρνηση ή το 2011 υποβαθμίστηκε δραματικά η «ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας» και η «κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Γ.Γ.Ε.-Γ.Γ.Ε.».
Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι όλ’ αυτά τα μη ενδιαφέροντα έμειναν, ως πεταλωτήρια κατάλοιπα, στα χέρια του κυρίου Μοσιάλου, ο
οποίος καλείται να αναμετρηθεί μαζί τους και (στο πλαίσιο της Μεσοπρόθεσμης Γέννας και των «εφαρμοστικών» της φιρμανίων) να μειώσει περαιτέρω τις δαπάνες τους [που δεν θα τις μειώσει, επειδή αποτελούν πολύτιμο «πολυεργαλείο»…].
Το ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε γιατί αυτό το ρημαδο-Υπουργείο της «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» ΑΓΟΡΑΖΕΙ τουλάχιστον 23.000  φύλλα (ΕΝΤΥΠΑ) μηνιαίως, και την ίδια στιγμή (χωρίς να υπολογιστούν οι
αντίστοιχες αγορές όλων των άλλων Υπουργείων και Δημοσίων Φορέων) οι «σωτήρες» μας μάς παραμυθιάζουν για «πράσινη» ανάπτυξη και πράσινα παρ-άλογα…

οπωπητήρ
http://filotimia.blogspot.com/2011/07/24556.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών