Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2011

Τελικά ποιος μας προστατεύει σ΄αυτό τον τόπο (από δηλητηρίαση)?

Κύριε Λοβέρδο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κάποιοι  αναγνώστες μας θεωρούν συν-"υπεύθυνους" για την απομάκρυνση του τ.προέδρου του ΕΦΕΤ κ.Γ.Νυχά, εξαιτίας των αναρτήσεων μας για την υπόθεση του επιμολυσμένου κιμά, που μας τάισε το Lidl. Άλλοι θεωρούν ότι τον "έφαγε" ο Λοβέρδος, γιατί ο κ.Νυχάς ζήτησε (ως όφειλε) να ανακληθεί το επικίνδυνο προϊόν, δυσφημίζοντας την Γερμανική αλυσίδα. 
Ως "άλλοθι", η τεκμήριο αθωότητας οι Γερμανοί ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους  φωτο-ανακοίνωση (κλικ) με τίτλο "ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΚΓΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΌΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΙΜΑ ΤΗΣ LIDL, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΎ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. Περιέργως  δεν αναφέρουν ούτε δείχνουν ούτε τα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!!! ινστιτούτα, αλλά ούτε και τις εκθέσεις των αναλύσεων. Απλώς (και προκλητικά για την κοινή λογική) λένε ότι επιβεβαιώνονται μέσω της πραγματογνωμοσύνης  ενός (άγνωστου) καθηγητή του Καποδιστρίου Πανεπιστήμιου, που υποβλήθηκε στη Lidl Hellas!!!
Τώρα με ποιο τρόπο , με  ποια ιδιότητα, και με ποιανού πληρωμή,ο τίμιος αυτός o κρατικοδίαιτος επιστήμονας, "υποκαθιστά- εξουδετερώνει-ξεφτιλίζει"την...
ανάλυση ενός αρμόδιο-διαπιστευμένου εργαστηρίου, είναι θέμα εισαγγελικής έρευνας κατά την γνώμη μας. Αλλά αν θέλει ο "τύπος Χατζηπαναγιώτου " να διατηρήσει την σοβαρότητα του, θα πρέπει (και έπρεπε ήδη ο ο ΕΦΕΤ να τον υποχρεώσει) να δημοσιοποιήσει πότε , από που , και ποια δείγματα ελήφθησαν , και ποιο εργαστήριο έκανε την ανάλυση (εκτός κι αν απλώς τα μύρισε). 
To Lidl  σε άλλη φωτο-ανακοίνωσή του (κλικ) αναφέρει ότι: "Οι Αρχές διευκρινίζουν. Βασει τελικών ελέγχων επιβεβαιώνεται ότι τα προϊόντα τους δεν ήταν ποτέ μολυσμένα.ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΣΦΑΛΗ., ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ".
Συγνώμη κύριοι Γερμανοί και Έλληνες του ΕΦΕΤ. Ποιες "Αρχές διευκρινίζουν"? και κάνουν δήλωση μετανοίας? Γιατί στην κρατική Ιστοσελίδα www.efet.gr , όχι μόνο δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό, αλλά ούτε καν η αλλαγή του τ. Προέδρου, με το νέο κ.Μίχα?
Κι αν ισχύει η αντικατάσταση , κανείς δεν θεωρεί απαραίτητο να δοθούν διευκρινήσεις, για τον λόγο της απομάκρυνσης της κεφαλής ενός τόσο σημαντικού φορέα (εκτός από προσωπικούς η θέμα υγείας)?
Κύριε Λοβέρδο loverdos@hol.gr τελικά ο κ.Νυχάς αποκάλυψε , συγκάλυψε, η παραπλανήθηκε στο θέμα του μολυσμένου με e-coli κιμά?
Κύριε Μίχα αν όντως αναλάβατε την ηγεσία, ΑΙΤΟΎΜΕ απαντήσεις στην επόμενη ανάρτηση μας, σχετικά με τις πληροφορίες που πρέπει να αναγράφονται στην συσκευασία ενός  προϊόντος κρέατος. 
 Δείτε τις φωτό και πέστε μας αν παραβιάζει η όχι την νομοθεσία η λόγω εταιρία...

P.s. Κοινοποίηση: loverdos@hol.gr 

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΦΕΤ info@efet.gr.
  • Νυχάς Γεώργιος-Ιωάννης
    Πρόεδρος
  • Ράλλης Τιμολέων
    Αντιπρόεδρος
  • Αποστολόπουλος Γεώργιος
    Μέλος
  • Γεωργαλής Αθανάσιος
    Μέλος
  • Τσιάλτας Ιωάννης
    Μέλος
  • Λεχουρίτης Γεώργιος
    Μέλος
  • Μαρούγκα Ασπασία
    Μέλος
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών