Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2011

Αδίστακτοι κερδοσκόποι χωρίς ίχνος πατριωτισμού μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στην Βουλγαρία.

Ναι, αναμφισβήτητα φταίνε οι πολιτικοί και το κομματικό αμαρτωλό κράτος τους 37 ολόκληρων χρόνων για την σημερινή κατάσταση. Προπαντός όμως φταίνε γιατί αφαίρεσαν κάθε ίχνος πατριωτισμού από πολλούς σε αυτή τη χώρα. Σε μεγάλο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βορείου Ελλάδος πληροφορηθήκαμε ότι μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους 2011 οκτακόσιες επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων μετέφεραν τις δραστηριότητές τους στην Βουλγαρία. Ακόμη αναφέρει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις σε Σκόπια, Βουλγαρία και Ρουμανία δίνουν εργασία σε 82.000 περίπου ξένους! Αυτά όταν στην Ελλάδα υπάρχει οικονομική κρίση… Επειδή σε εμάς δεν αρέσει να χαϊδεύουμε αφτιά θα πούμε μόνο μία λέξη: ΝΤΡΟΠΗ! Καθίσταται λοιπόν προφανές ότι...
δεν φταίνε μόνον οι πολιτικοί, αλλά και η νοοτροπία που καλλιέργησαν και ότι χρειάζεται ένα Εθνικό Λαϊκό Κράτος για να βγάλει τους Έλληνες από τον εκφυλισμό και την παρακμή. Διαβάστε την είδηση όπως ακριβώς παρατίθεται στο διαδίκτυο:

“Καταφύγιο από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα βρήκαν στη γειτονική Βουλγαρία περίπου 800 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων το πρώτο εξάμηνο του 2011, σύμφωνα με ρεπορτάζ του βουλγαρικού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού bTV.
Ο σταθμός μεταδίδει πως μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους αναμένεται αύξηση των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων, που θα συσταθούν στη γειτονική χώρα. Αναφέρεται, μάλιστα, πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με ρουμανικής ιδιοκτησίας εταιρείες.
Πολλές από τις πρόσφατα εγγεγραμμένες στη Βουλγαρία ελληνικές επιχειρήσεις έχουν συσταθεί μόνο για την αγορά ακίνητης περιουσίας ή αυτοκινήτων, ωστόσο ένα μέρος από αυτές δραστηριοποιείται ενεργά. Σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Βουλγαρία, οι ελληνικές επιχειρήσεις απασχολούν περίπου 82.000 εργαζόμενους.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών