Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

“Πιστεύουμε στην Ιδέα του Κράτους μόνο όταν αυτό έχει σκοπό Εθνικό”

“Το Κράτος αποτελεί μια οντότητα δημοσιονομική, αποτελεί με άλλα λόγια ένα σύστημα οργανώσεως στις σχέσεις μεταξύ τους των πολιτών ενός τόπου και επιπλέον στις σχέσεις αυτού με τα υπόλοιπα Κράτη. Είναι η Ιδέα του Κράτους, η Ιδέα εκείνη που γενικά καθορίζει πως θα συμβιούν σαν οργανισμός το σύνολο των κατοίκων ενός τόπου και επιπλέον το πως θα σχετίζονται τα διαφορετικά σύνολα (κράτη) μεταξύ τους. Η Ιδέα του Κράτους είναι...
δημιούργημα των ανθρώπων και όταν δεν συμβαδίζει με την Φυσική Αρχή του Έθνους – Φυλής μπορεί να προκαλέσει από προβλήματα μέχρι κοινωνίες εκτρωματικές. Κράτος έχουν σήμερα και οι Η.Π.Α. και αποτελεί η ύπαρξή του ένα «Κοινωνικό Συμβόλαιο» μεταξύ των διαφορετικών φυλών που ζουν στο έδαφος του. Για μας η Ιδέα του Κράτους είναι σεβαστή μόνο στην περίπτωση, όπου το Κράτος αυτό έχει ουσία και περιεχόμενο Εθνικό και Φυλετικό και είναι ακόμη Κράτος Δικαίου και Αληθείας.
 Πιστεύουμε στην Ιδέα του Κράτους μόνο όταν αυτό έχει σκοπό Εθνικό, μόνο όταν αυτό αποτελεί τον μηχανισμό εκείνο που πραγματώνει την Εθνική Ζωή και οραματίζεται τους εθνικούς πόθους και στόχους. Σκοπός μας ένα Κράτος Δικαίου με χαρακτήρα Εθνικό στα αληθινά όρια της Ελληνικής Πατρίδας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών