Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2011

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ!

Μετά εμείς είμαστε ρατσιστές.. Τι θα γίνει ρε ΠΑΣΟΚοι με τον Τουρκόσπορο, το Μογγολο, τον Ανθέλληνα... Θα τον διώξετε από το κόμμα ή θα κάνετε τις "πάπιες" πάλι;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Τσετίν Μάντατζη κάλεσε τους τουρκόφρονες ψηφοφόρους της Θράκης, να εγγραφούν στο κόμμα DEB (το κόμμα του Σαδίκ), που επαναδραστηριοποιήθηκε.
Και ο λόγος είναι ότι δυσαρεστήθηκε με τον...
Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη.
Ο κ. Μάντατζη δήλωσε ότι έκανε μεγάλο λάθος που τον ψήφισαν, διότι ο Περιφερειάρχης δεν παρευρίσκεται στις τουρκογιορτές!
«Εγώ σήμερα εδώ περίμενα τον Περιφερειάρχη. Δεν είναι εδώ. Το ίδιο όμως πρόσωπο, πηγαίνει σε εκδηλώσεις για τους Πόντιους και σε άλλες δραστηριότητες».
Το περιοδικό «Αζινλίκτσα» (TourkikaNea) παραθέτει ένα απόσπασμα του λόγου του, όπου ο κ. Μάντατζη λέγει: «Από εδώ και στο εξής, για τη σωτηρία αυτού του λαού, μιλώ εκ μέρους όλων όσοι βρίσκονται μέσα και έξω από αυτό το τέμενος. Αργά ή γρήγορα όλοι θα προσχωρήσουν σε αυτό το κόμμα.  Ελάτε και ας ενισχύσουμε το ιδιαίτερο κόμμα της μειονότητας, το κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας». Προσέξτε, αυτός που τα λέει τώρα αυτά είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Δεν τα δηλώνω αφού παραιτηθώ από βουλευτής, τα λέω κατά την περίοδο που είμαι ακόμα βουλευτής».
Αν δεν διαψευσθεί η παραπάνω δήλωση, αποτελεί μέγα θέμα όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την Ελλάδα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών