Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

ΠΕΙΝΑ για τον λαό και στο απυρόβλητο πάλι οι τράπεζες


Δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι τράπεζες
Ως γνωστόν η Ελλάδα, πλέον, είναι ένα προτεκτοράτο με την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού κυνοβολίου, όπως αυτή επικυρώθηκε από τις ψήφους ΠΑΣΟΚ, ΛΑ(γ)ΟΣ, Ντόρας. Κοινώς τις αποφάσεις πλέον τις λαμβάνουν άλλοι για εμάς, χωρίς εμάς. Επίσης ως γνωστόν το Ελληνικό κυνοβόλιο ήταν κέντρο εξυπηρέτησης συμφερόντων τρίτων, ακόμα και όταν λάμβανε κάποιες αποφάσεις, έστω και δειλά δειλά. Στην συνάντηση, λοιπόν, Μέρκελ – Σαρκοζύ, σχετικά με το Ελληνικό θέμα στο τραπέζι τέθηκε το ζήτημα της φορολόγησης των τραπεζών,
το οποίο και τάχιστα απορρίφθηκε προς χάριν της...
ακόμα ανώτερης ιεραρχίας στην διακυβέρνηση της χώρας, αφού ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, πρόεδρος της “Ευρωπαϊκής” Κεντρικής Τράπεζας συμφώνησε πλήρως με την θέση αυτή, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι τράπεζες. Η είδηση ότι το εν λόγω σενάριο απορρίφθηκε προέρχεται από, τουλάχιστον δύο διαφορετικές, ευρωπαϊκές πηγές.
Το σενάριο της “επιλεκτικής” χρεοκοπίας κατά τα άλλα παραμένει ανοιχτό, αν και το σίγουρο είναι ότι στο θέμα “επιλεκτικής” έχουμε ήδη κάνει βήματα, αφού το βάρος το σηκώνει “επιλεκτικά” μόνος του ο Ελληνικός Λαός. Το σίγουρο είναι ότι η λύση της φορολόγησης των τραπεζών (και επί των συναλλαγών και επί του αποθεματικού) αποτελεί μια ασφαλή λύση, την οποία απορρίψαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μόνο και μόνο για να μην δυσαρεστήσουν τα δικά τους αφεντικά, δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών