Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ

Γράφει η Σοφία Τ.
Η θρηνούσα ΠΑΛΙ Κύπρος για την τραγωδία με τα κοντέινερ θυμάται(πώς να ξεχάσει;) τις μαύρες μέρες του 1974. Σα σήμερα, 15/07/2011, έγινε τοΠΡΟΔΟΤΙΚΟ πραξικόπημα από την χούντας στην Ελλάδα και την ΕΟΚΑ Β’στην Κύπρο. Έτσι άνοιξαν οι πύλες στους Τούρκους για την εισβολή στην Μεγαλόνησο και την κατάληψη και κατοχή του 40% περίπου του νησιού. Η κατοχή συνεχίζεται ως σήμερα, παρόλο που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το έχουν από το 1974 σε 1η προτεραιότητα… Η Λευκωσία είναι η ΜΟΝΗ διχοτομημένη πόλη στην ΕΕ, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Η ένταξη της μαρτυρικής νήσου στην «Ένωση» ΔΕΝ έφερε την ελευθερία. Η προδοσία επαναλήφθηκε με την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Τουρκία!!!
Κανένας σεβασμός στους νεκρούς, τους εγκλωβισμένους και τους αγνοούμενους. Και αντί να...
την πετάξουν έξω, καθότι απειλεί και την Ελλάδα με πόλεμο και προκαλεί γενικά και τις 2 χώρες από την καταραμένη ώρα που πάτησε πόδι στην Ευρώπη από τα βάθη της Μογγολίας(φυσικά η ασιατική καταγωγή

ΔΕΝ πειράζει καθόλου τα «μυαλά» των Βρυξελλών, εδώ αδιαφορούν για την κατοχή), την θεωρούν κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Εμείς ΔΕΝ θα ξεχάσουμε ούτε την εισβολή ούτε τον πόνο που γενικά έχει προκαλέσει η «φίλη» Τουρκία στον Ελληνισμό. ΔΕΝ μπορούμε, και να θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω.
Και αυτό γιατί ΔΕΝ σταματά να σκοτώνει αδέρφια μας ή να περηφανεύεται για το 1974.Ευαγόρας, Ισαάκ και Σολωμού, μαζί με τα θύματα των τουρκικών παραβιάσεων είναι ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας, και ας τους ξεχνούν, για το χατίρι των ΗΠΑ και του Ισραήλ οι «αρχές» μας και οι «πολιτισμένοι» Φράγκοι(η πώληση όπλων είναι ένας καλός λόγος να «ξεχνάς» τις αρχές της ΕΕ, που τηρούν ΜΟΝΟ οι πολίτες αυτής).
Προσδοκούμε, αν και μοιάζει με θαύμα, την μέρα που θα καθίσει ο Κίσινγκερ(«φιλέλληνας» ε Βενιζέλο;!) στο σκαμνί. Τα σχόλια για το ζώο Αττίλα Ολγάζ δεν απαλύνουν τον πόνο για τους 10 ανθρώπους που δολοφόνησε εν ψυχρώ και μετά έγινε, η μόνη συνέπεια, χορτοφάγος!
Ούτε η αδράνεια για την τιμωρία του δολοφόνου του Σολωμού Κενάν Ακίν, που αποκάλεσε σε συνέντευξή του(ζει ελεύθερος, παρά το διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ, στην Τουρκία) τον ήρωα σκυλί! Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ του Ελληνισμού τα τελευταία χρόνια ήταν(δυστυχώς τον πήρε ο Θεός νωρίς) ο Τάσσος Παπαδόπουλος, που έτριψε στην μούρη των ΗΠΑ το «σχέδιο Ανάν», που ο ΓΑΠ έβρισκε τέλειο(πώς αλλιώς θα το έβρισκε, αυτός και η κυβέρνηση των Ιμίων ;) . Αντίθεση με τονΧριστόφια, που έβγαλε διάγγελμα ωσάν ΓΑΠ με κυπριακή προφορά, για απόδοση ευθυνών για τα κοντέινερ θανάτου που τον εκβίασε η Hillary να κρατήσει στο νησί.
Η ομοιότητα με τον προδότη είναι τα δακρυγόνα στα μάτια των διαδηλωτώνέξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Όμως οι Κύπριοι, μαθημένοι σ’ αυτά όσο λίγοι, κάνουν πορείες κάθε μέρα από την μέρα της έκρηξης. Μαθημένες και οι μάνες στην Κύπρο στον θρήνο. Ανάμεσα στους νεκρούς, ήταν 2 δίδυμα ναυτάκια, 19 ετών, που έμειναν με τον διοικητή της βάσης για την Ελλάδα, αλλά η φωτιά έκαψε και τους 3 τους. Ο τελευταίος προειδοποιούσε για τον θάνατο σε κουτί στην βάση του, αλλά τα στοιχεία δεν λαμβάνονταν υπόψη. Τώρα καταστρέφονται για να μην τιμωρηθούν οι ένοχοι.
 Χθες υπέκυψε άλλο ένα 19χρονο παιδί, του οποίου οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Οι Κύπριοι απέδειξαν τον πατριωτισμό τους στις κηδείες των θυμάτων και αυτής της προδοσίας. Οι αρχές δυστυχώς Ελλάδας και Κύπρου, αποδεικνύουν πόσο μισούν τον ελληνισμό, γιατί ρίζωσε και έδωσε τα φώτα του πάνω σε γη και θάλασσα θησαυροφυλάκιο. ΔΕΝ προκόβουν, γιατί οι Τούρκοι, ο χρήσιμος μπάσταρδος της Δύσης, είναι το καλύτερο εμπόδιο για την αξιοποίηση των θησαυρών αυτών.
Εμείς ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα ξεχάσουμε τα παιδιά που πέφτουν σα παλικάρια για την σημαία και την πατρίδα. Έστω και αν δεν δικαιωθούν από την ανθρώπινη τυφλή Θέμιδα. Είναι παραδείγματα Ελλήνων.
Υ.Γ.: άραγε θα έχει εορταστικά επεισόδια το EZEL;! Ξεφτίλες στον ΑΝΤ1 και τα περιοδικά με την προώθηση της τουρκο-προπαγάνδας στα παιδιά μας. Ξεφτίλες όσοι, ακούς ΣΚΑΙ, προωθείτε την «προοδευτική» εκπαίδευση με εκτρώματατύπου 1821. Θα το πληρώσετε, όπως ήδη αρχίσατε. Οι Τούρκοι(και οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί) ΔΕΝ θα αλλάξουν ΠΟΤΕ. Όσο ευρωπαϊκό φτιασίδι και αν βάζουν στις φάτσες τους ο Σόρος και εσείς! ΔΕΝ τους συγχωρούμε για τα εγκλήματά τους! Και ας μας λέτε εθνικιστές… ΔΕΝ ξεπουλιούνται όλα! Και όσοι θέλουν κάτιας έρθουν να το πάρουν και θα το διαπιστώσουν!
20110715-032724.jpg

ΔΕΝ πειράζει καθόλου τα «μυαλά» των Βρυξελλών, εδώ αδιαφορούν για την κατοχή), την θεωρούν κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Εμείς ΔΕΝ θα ξεχάσουμε ούτε την εισβολή ούτε τον πόνο που γενικά έχει προκαλέσει η «φίλη» Τουρκία στον Ελληνισμό. ΔΕΝ μπορούμε, και να θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω. Και αυτό γιατί ΔΕΝ σταματά να σκοτώνει αδέρφια μας ή να περηφανεύεται για το 1974.Ευαγόρας, Ισαάκ και Σολωμού, μαζί με τα θύματα των τουρκικών παραβιάσεων είναι ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας, και ας τους ξεχνούν, για το χατίρι των ΗΠΑ και του Ισραήλ οι «αρχές» μας και οι «πολιτισμένοι» Φράγκοι(η πώληση όπλων είναι ένας καλός λόγος να «ξεχνάς» τις αρχές της ΕΕ, που τηρούν ΜΟΝΟ οι πολίτες αυτής).
Προσδοκούμε, αν και μοιάζει με θαύμα, την μέρα που θα καθίσει ο Κίσινγκερ(«φιλέλληνας» ε Βενιζέλο;!) στο σκαμνί. Τα σχόλια για το ζώο Αττίλα Ολγάζ δεν απαλύνουν τον πόνο για τους 10 ανθρώπους που δολοφόνησε εν ψυχρώ και μετά έγινε, η μόνη συνέπεια, χορτοφάγος! Ούτε η αδράνεια για την τιμωρία του δολοφόνου του Σολωμού Κενάν Ακίν, που αποκάλεσε σε συνέντευξή του(ζει ελεύθερος, παρά το διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ, στην Τουρκία) τον ήρωα σκυλί! Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ του Ελληνισμού τα τελευταία χρόνια ήταν(δυστυχώς τον πήρε ο Θεός νωρίς) ο Τάσσος Παπαδόπουλος, που έτριψε στην μούρη των ΗΠΑ το «σχέδιο Ανάν», που ο ΓΑΠ έβρισκε τέλειο(πώς αλλιώς θα το έβρισκε, αυτός και η κυβέρνηση των Ιμίων ;) . Αντίθεση με τονΧριστόφια, που έβγαλε διάγγελμα ωσάν ΓΑΠ με κυπριακή προφορά, για απόδοση ευθυνών για τα κοντέινερ θανάτου που τον εκβίασε η Hillary να κρατήσει στο νησί.
Η ομοιότητα με τον προδότη είναι τα δακρυγόνα στα μάτια των διαδηλωτώνέξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Όμως οι Κύπριοι, μαθημένοι σ’ αυτά όσο λίγοι, κάνουν πορείες κάθε μέρα από την μέρα της έκρηξης. Μαθημένες και οι μάνες στην Κύπρο στον θρήνο. Ανάμεσα στουςνεκρούς, ήταν 2 δίδυμα ναυτάκια, 19 ετών, που έμειναν με τον διοικητή της βάσης για την Ελλάδα, αλλά η φωτιά έκαψε και τους 3 τους. Ο τελευταίος προειδοποιούσε για τον θάνατο σε κουτί στην βάση του, αλλά τα στοιχεία δεν λαμβάνονταν υπόψη. Τώρα καταστρέφονται για να μην τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Χθες υπέκυψε άλλο ένα19χρονο παιδί, του οποίου οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Οι Κύπριοι απέδειξαν τον πατριωτισμό τους στις κηδείες των θυμάτων και αυτής της προδοσίας. Οι αρχές δυστυχώς Ελλάδας και Κύπρου, αποδεικνύουν πόσο μισούν τον ελληνισμό, γιατί ρίζωσε και έδωσε τα φώτα του πάνω σε γη και θάλασσα θησαυροφυλάκιο. ΔΕΝ προκόβουν, γιατί οι Τούρκοι, ο χρήσιμος μπάσταρδος της Δύσης, είναι το καλύτερο εμπόδιο για την αξιοποίηση των θησαυρών αυτών. Εμείς ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα ξεχάσουμε τα παιδιά που πέφτουν σα παλικάρια για την σημαία και την πατρίδα. Έστω και αν δεν δικαιωθούν από την ανθρώπινη τυφλή Θέμιδα. Είναι παραδείγματα Ελλήνων.
Υ.Γ.: άραγε θα έχει εορταστικά επεισόδιατο EZEL;! Ξεφτίλες στον ΑΝΤ1 και τα περιοδικά με την προώθηση της τουρκο-προπαγάνδας στα παιδιά μας. Ξεφτίλες όσοι, ακούς ΣΚΑΙ, προωθείτε την «προοδευτική» εκπαίδευση με εκτρώματατύπου 1821. Θα το πληρώσετε, όπως ήδη αρχίσατε. Οι Τούρκοι(και οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί) ΔΕΝ θα αλλάξουν ΠΟΤΕ. Όσο ευρωπαϊκό φτιασίδι και αν βάζουν στις φάτσες τους ο Σόρος και εσείς! ΔΕΝ τους συγχωρούμε για τα εγκλήματά τους! Και ας μας λέτε εθνικιστές… ΔΕΝ ξεπουλιούνται όλα! Και όσοι θέλουν κάτιας έρθουν να το πάρουν και θα το διαπιστώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών