Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2011

ΤΟ THE MALL, Η ΔΙΩΞΗ, ΤΟ MEGA ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία των Ελληνικών blogs που επιχειρείται με στημένη μεθοδολογία και εισαγγελικά άλματα η προσπάθεια φίμωσης ενός ιστολογίου και η στοχοποίηση ενός δημοσιογράφου από (υποτίθεται) συνάφελφό του που τον κατηγορεί ότι έστειλε ανώνυμο και υβριστικό email από πασίγνωστο εμπορικό κέντρο εναντίον του! Η κατηγορία που μου αποδίδεται είναι πραγματικά αστεία. Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω από το να πηγαίνω στο The Mall για να στέλνω υβριστικά μηνύματα εναντίον του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και της οικογένειάς του. Επειδή λοιπόν είναι αστεία η κατηγορία, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ΑΘΩΩΣΗ μου καθώς στη δικογραφία που έχω στα χέρια μου υπάρχει  έκθεση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία ΔΕΝ ταυτοποιεί τα υβριστικά email που επικαλείται ο διευθυντής ειδήσεων του Mega με τις ip του Fimotro.
Αλλού όμως είναι το ζήτημα. Στο Mega ήθελαν να με... ταυτοποιήσουν με το Fimotro, για να μπορέσουν να στηρίξουν τις αγωγές εκατομμυρίων ευρώ και να με καταδικάσουν για κάτι πολύ πιο απλό, που είναι συκοφαντική δυσφήμιση ώστε να κερδίσουν τις αγωγές. Ήξεραν δηλαδή ότι δεν πρόκειται να σταθεί η κατηγορία περί απειλής, τους ενδιέφερε όμως η ταυτοποίηση της IP. Αυτό είναι όλο το παιχνιδάκι που παίχθηκε από το Mega σε συνδυασμό με κυβερνητικούς κύκλους που θεωρούν το Fimotro, ότι έχει τη δική του παρέμβαση δημιουργώντας τεράστια ζημιά στην κυβέρνηση Παπανδρέου.
Τους ενημερώνω λοιπόν, ότι ΔΕΝ πρόκειται να κλείσει το ιστολόγιο. Και τους ενημερώνω επίσης ότι ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι προσπαθήσουν να το κλείσουν, θα δημιουργηθούν άλλα 1.000 Φίμωτρα σε όλη τη bloggoσφαιρα.
Σ.Σ. Για να μην κάνουν όνειρα εκεί στο Mega, τους πληροφορώ ότι δεν έχω τίποτα στο όνομά μου. Αυτό σε περίπτωση που κερδίσουν τις αγωγές. Γιατί εάν δεν τις κερδίσουν, το πολύ-πολύ να με κάνουν ήρωα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών