Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2011

Στρος-Καν: Ο δικηγόρος της καμαριέρας περιγράφει τη σκηνή του "βιασμού" της-O Σ.Κ. μπορεί από κατηγορούμενος να βρεθεί ενάγων!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcrc2HO53Faqc4fux_UUfuaSkdsWh999q3P7zGel2tK7YZm8vjjXUJqXn9yDZaY1nY-hnOxQvDPHN9RZ_8nu4blqLvIsMmimn3YNt973ciuskr2VffVH7c6OfcnOh5MedtgQsO8DV1VSg/s1600/strauss+kahn+maid.jpgΣύμφωνα με μία νεότερη ανταπόκριση απ τη Νέα Υόρκη του Γαλλικού Πρακτορείου, ο δικηγόρος της καμαριέρας του ξενοδοχείου 'Sofitel', που σύμφωνα με το κατηγορητήριο δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση του Ντομινίκ Στρος Καν, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα πρώτη φορά λεπτομέρειες για τα επίδικα γεγονότα.


Οπως αφηγείται ο συνήγορος Κένεθ Τόμσον, "ο Ντομινίκ Στρος Καν άρπαξε τα στήθη" της καμαριέρας, "στη συνέχεια με τα δάκτυλά του έπιασε τον κόλπο" της καμαριέρας, αλλά "με τόση δύναμη, ώστε η γυναίκα τραυματίστηκε".


Ο συνήγορος επικαλέστηκε στοιχεία στη δικογραφία, ιατρικές φωτογραφίες, που δείχνουν αιματώματα στον κόλπο της καμαριέρας.


Ο συνήγορος αποκάλυψε επίσης ότι...
ο Στρος Καν "έριξε στο πάτωμα τη γυναίκα, εξαρθρώνοντας τον ένα ώμό της", "γεγονός που πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο", το οποίο η γυναίκα επισκέφθηκε.


Επίσης, ο συνήγορος αποκάλυψε ότι η καμαριέρα μόλις μπόρεσε κινήθηκε προς την πόρτα της σουίτας "φτύνοντας κατά γης σπέρμα που είχε στη στοματική κοιλότητα".


Ο Τόμσον αφηγήθηκε ακόμη ότι "στη Νέα Υόρκη, η καμαριέρα κι η κόρη της έκλαιγαν μπροστά του για τα γεγονότα".


Δήλωση συνηγόρου του Στρος-Καν


Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Ρόιτερς ο Γάλλος συνήγορος του Στρος Καν, Ζαν Βέιλ, μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤF1, δήλωσε ότι "ο κύριος Ντομινίκ Στρος-Καν θα εκθέσει όσα έχει να πει όταν θα έχει επιστρέψει στη Γαλλία, απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε υποψία".


Από κατηγορούμενος μπορεί να γίνει ενάγων ο Στρος Καν
Ρόλο ενάγοντα και όχι κατηγορούμενου μπορεί να αποκτήσει ο Ντομινίκ Στρος Καν, στην περίπτωση που καταρρεύσουν τελικά οι κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλικό έγκλημα.


Όπως μετέδωσε αργά το βράδυ το Ρόϊτερς, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, στην περίπτωση που αθωωθεί μπορεί και να καταθέσει μήνυση εναντίον αξιωματούχων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και εισαγγελέων.


Ωστόσο, ακόμη και εάν η υπόθεση πάρει τέτοια τροπή, εκτιμάται ότι οι πιθανότητες να βγει ο Στρος Καν κερδισμένος είναι πολύ λίγες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών