Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2011

Έτσι λειτουργούν οι Εβραίοι: 81 αμερικάνοι βουλευτές θα κάνουν μια βδομάδα διακοπές στο Ισραήλ, με έξοδα του AIPAC


 Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Έχουν αναπτύξει πολλές τεχνικές οι 'περιούσιοι' γλυψίματος και υποταγής... Αλλά βέβαια αφού εμείς τα γράφουμε είμαστε αντισημίτες..."
 
55 Ρεπουμπλικάνοι και 26 Δημοκρατικοί μέλη του Κογκρέσου θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ για μια βδομάδα με έξοδα του American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), της γνωστής εβραικής οργάνωσης που προωθεί τα συμφέροντα του Ισραήλ και με την οποία συναντάται και ο ΓΑΠ όταν βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Οι 81 βουλευτές, που είναι σχεδόν το 20% του σώματος του Κογκρέσου θα ταξιδέψουν τμηματικά τις επόμενες εβδομάδες με τους πρώτους 26 Δημοκρατικούς να έχουν φτάσει ήδη στο Ισραήλ.

Οι περισσότεροι είναι... νεοεκλεγέντες στο Κογκρέσο και για πολλούς απ' αυτούς θα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το Ισραήλ.

Τα έξοδα τα πληρώνει το ίδρυμα American Israel Education Foundation, που ανήκει στο AIPAC, το οποίο διοργανώνει τέτοια ταξίδια αμερικάνων βουλευτών κάθε χρόνο.

Ο δημοκρατικός Hoyer, που ηγείται των Δημοκρατικών βουλευτών είπε ότι ανυπομονεί να "επιστρέψει στο Ισραήλ για να μάθει από πρώτο χέρι για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ισραήλ και το ρόλο που μπορεί να παίξουν οι ΗΠΑ στην περιοχή".

Εννοείται ότι οι βουλευτές θα επισκευθούν στα πεταχτά και τη Γάζα να συναντήσουν τον Αμπάς, αφού όμως πρώτα συναντήσουν τον Πέρεζ, τον Νετανιάχου, σ΄ψσουν συνεντεύξεις και διαλέξεις και επισκευθούν τη Μασάντα, τη νεκρά θάλασσα, ακόμα και τα υψίπεδα του Γκολάν

Για τους ίδιους λόγους το AIPAC στείλει διακοπές στο Ισραήλ και 18 πρέσβεις ξένων χωρών στην Ουάσιγκτον. Μεταξύ των πρέσβεων είναι οι γείτονές μας ο Σκοπιανός και ο Αλβανός μαζί με τους πρέσβεις της Μπουρκίνα Φάσο, Μπελιζέ, Σαντε Λουσία, Ουγκάντα, Μπαρμπάντος, Αιτή και Δομινικανή Δημοκρατία. Πρόκειται για χώρες που ακούγεται ότι θα ψηφίσουν υπερ της δημιουργίας ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης όταν το θέμα θα έρθει τον Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών