Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 13, 2011

Προδότες, ξεφτίλες του ΠΑΣΟΚ... Πεινάει ο λαός αλλά εσείς σώζετε τα "όργανά" σας... Τους "νταβατζήδες" της παραπληροφόρησης.. Φτου σας


Ακολουθούν και άλλα «ευαγή ιδρύματα»(κανάλια, εφημερίδες κλπ.) των νταβατζήδων… Κατά τα άλλα όποιος απλός Έλληνας χρωστά από 5.000 Ευρώ  και πάνω σε εφορία ή ασφαλιστικό ταμείο θα πηγαίνει φυλακή!
Τελικά, ήξερε τι έλεγε ο Jeffry, όταν έλεγε προεκλογικά πως «Λεφτά υπάρχουν», κι ας τον λοιδορούν τώρα οι πάντες. Πράγματι, «Λεφτά υπάρχουν», αλλά όχι βεβαίως για τον ελληνικό λαό, αλλά για τους επιτήδειους. Όπως για παράδειγμα γι’ αυτά τα… ευαγή ιδρύματα, τα κανάλια. Τα κανάλια που είναι μέσα με τα μπούνια, που χρωστάνε σχεδόν σε όσους μιλάνε ελληνικά –και όχι μόνον- αλλά όπως γίνεται πάντα στο Ελλαδιστάν στο τέλος βρίσκεται ο τρόπος να μην βάλουν λουκέτο και να μην πληρώσουν μία!
Τελευταία, σε κρίσιμη κατάσταση βρισκόταν το κανάλι Άλτερ, με 550 εκατομμύριο ευρώ χρέη. Κι εκεί που....
ήταν έτοιμο να κλείσει, έρχεται στα μουλωχτά παραμονές Δεκαπενταύγουστου το «ελληνικό» ψευδοκράτος (που κατά τα άλλα είναι έτοιμο να πτωχεύσει και ζητιανεύει λεφτά από δω κι από κει, ξεπουλώντας για αντάλλαγμα τα πάντα) και… σώζει το… ευαγές ίδρυμα, με την υπαγωγή του στο περιβόητο άρθρο 99 (στο οποίο παλαιότερα είχαν υπαχθεί σκανδαλωδώς ποδοσφαιρικές ομάδες και εκεί που ήταν έτοιμες για πτώχευση βγήκαν καθαρές και χωρίς χρέη)! Τους τα πλήρωσε το αιώνιο κορόιδο, ο ελληνικός λαός, από το υστέρημά του.
Ωραία χώρα η Ελλάδα. Έτσι, οι Έλληνες τηλεθεατές, μπορεί να χρωστάνε στις τράπεζες, στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, να περικόπτονται τα ήδη πενιχρά εισοδήματά τους ή να είναι άνεργοι, να λένε το ψωμί ψωμάκι, αλλά δεν πρόκειται να στερηθούν τους γίγαντες της «ενημέρωσης» (παραμόρφωσης), Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλο, Χαρδαβέλλα, Αυτιά, Παυλόπουλο κ.τ.λ., που θα μας αναλύουν διεξοδικά τις… μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης και την πολύτιμη βοήθεια των συνοδοιπόρων της (ΛάΟΣ κ.λπ. Ιδού και η σχετική είδηση-Έλληνα διάβασε, σκάσε και πλήρωνε:
«Με την απόφαση 861/2011 το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού για υπαγωγή στο Άρθρο 99. Σύμφωνα με την απόφαση ορίζεται μεσολαβητής οικονομολόγος ο οποίος θα αναλάβει να έρθει σε επαφή με τους πιστωτές προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη διέξοδος από την κρίση. Η υπαγωγή στο άρθρο 99 σημαίνει πρακτικά ότι οι πιστωτές, που τους ανήκει το 62% του χρέους των 550 εκ. ευρώ, έχουν αποδεχθεί ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών της χωρίς να κινδυνεύει με κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων. Επιπλέον, συμφωνούν ότι θα ακολουθήσει και ένα «κούρεμα» του χρέους, σε ποσοστό 30-60% και ότι η αποπληρωμή θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Θέλει “Μνημόνιο” και για τον ALTER και ζητά από το λαό να πεινάσει για να… σωθεί η πατρίδα!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών