Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2011

Η Γαλλία απαγόρευσε τη δημόισα μουσουλμανική προσευχή. Εμείς όμως πιστοί στα νεοταξικά πρότυπα, τους χτίζουμε και τζαμιά

Απαγορεύτηκαν από προχθές οι προσευχές των μουσουλμάνων στους δρόμους και γενικά υπαίθριους χώρους, στο γαλλικό έδαφος. Τους παραχωρούνται αναξιοποίητα κτίρια του γαλλικού δημοσίου.
Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από μια μακρά διένεξη, στην οποία πρωταγωνίστησε η ηγέτις της γαλλικής δεξιάς Μαρίν Λεπέν. Η Λεπέν επέκρινε το θέαμα των μουσουλμάνων πιστών που άπλωναν χαλάκια και προσεύχονταν σε δρόμους σε μεγάλες γαλλικές πόλεις.
Ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν ανακοίνωσε ότι εφεξής οι μουσουλμάνοι στο Παρίσι οφείλουν να...
πηγαίνουν να προσεύχονται στους δημόσιους χώρους που τους διατίθενται γι' αυτό. Προειδοποίησε ταυτόχρονα πως όσοι δεν υπακούσουν θα αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα -και ενδεχομένως χρήση βίας- από την αστυνομία, που τερματίζει την ‘ανοχή’ της προς όσους προσεύχονται στον δρόμο.
Η Γαλλία έχει την μεγαλύτερη κοινότητα μουσουλμάνων από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό τους -10%, ή περίπου το ίδιο ποσοστό με τους καθολικούς- είναι θρησκευόμενοι, σύμφωνα με μουσουλμανικές οργανώσεις.
Αυτό που δεν γράφουν τα διεθνή πρακτορεία, και συμπληρώνουμε εμείς, είναι ότι οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας προέχονται από τις πρώην γαλλικές κτήσεις, και ως Άραβες διαπνέονται από έναν μετριοπαθή μουσουλμανισμό. Σε αντίθεση με άλλες χώρες (Ελλάδα, Βρετανία κ.ά.), όπου οι μουσουλμάνοι είναι Ασιάτες και εύκολα χειραγωγούνται από τους Σαουδάραβες Ουαχαμπιστές (ή βαχαμπιστές).
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών