Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

Εκτός συζήτησης η εργασιακή εφεδρεία στο σημερινό Υπουργικό – Συνειδητοποίησαν “ξαφνικά” ότι δεν έχουν χρήματα για αποζημιώσεις!!!


Με απίστευτη προχειρότητα κινείται η κυβέρνηση και το επιβεβαιώνει καθημερινά.
Την «μπάλα» έχει χάσει και ο – πάντοτε ψύχραιμος – Ευάγγελος Βενιζέλος, κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη τύπου πριν δυο ημέρες που μας βομβάρδισε με τα νέα μέτρα (αν και τελικά το θέμα με τις αποδείξεις το πήρε πίσω).
Η κωλοτούμπες όμως, της κυβέρνησης δεν σταματούν εδώ. Τώρα σκέφτηκαν – εντελώς ξαφνικά – ότι η εργασιακή εφεδρεία δεν μπορεί να προχωρήσει, αφαιρώντας το θέμα από την συζήτηση στο σημερινό Υπουργικό συμβούλιο, αφού υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ Υπουργών!
Τι σκέφτηκαν τα «δαιμόνια» μυαλά την τελευταία στιγμή και ημέρα που επιστρέφει η τρόικα για νέες διαπραγματεύσεις; Ότι...
δεν είναι σίγουρο αν θα τηρηθεί η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα, αλλά αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν λεφτά να δώσουν ως εφάπαξ σε όσους απολυθούν από θέσεις αορίστου χρόνου ή και μονίμων υπαλλήλων!
Ο Υπουργός Οικονομικών ζήτησε χρόνο για να επαναδιαπραγματευθεί το θέμα με την τρόικα, η οποία επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα. Τα κλιμάκια έχουν ξεκαθαρίσει ότι απαιτούν εδώ και τώρα απολύσεις, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για περιορισμό του δημοσίου τομέα κατά 30.000 θέσεις εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος.
Απίστευτη προχειρότητα και έλλειψη ψυχραιμίας σε μια χώρα που οι ίδιοι την έφεραν στο χείλος του γκρεμού.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών