Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" των Αμερικάνων... Φτύστε τους να μην τους ματιάσουμε... Και έχετε το "θράσος" ξαναψηφίστε τους!

Βροχή πέφτουν τα έγγραφα του wikileaks για την Ελλάδα και είναι και τα πιο αποκαλυπτικά. Βγήκε, λοιπόν, νέο έγγραφο, που δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο The Press Project, το οποίο αναφέρεται στις επαφές που είχαν Έλληνες πολιτικοί με την αμερικανική πρεσβεία και την ενημέρωση που παρείχε η πρεσβεία στην Ουάσινγκτον («και άλλες πρεσβείες», ποιες άλλες πρεσβείες; Του Ισραήλ, ας πούμε; Ή μήπως και της Τουρκίας; Εδώ χρειάζεται διευκρίνιση) για τις θέσεις τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ίδιους τους....
Αμερικανοσιωνιστές, οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ τους(ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ…) είναι οι εξής: Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η Νίκη Τζαβέλλα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δημήτρης Δρούτσας, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, η Έλσα Παπαδημητρίου κ.α. Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν!
Εδώ βέβαια, δεν υπάρχει κανένα θέμα π.χ. για τον Γιωργάκη ή για την Διαμαντοπούλου, τον Χρυσοχοΐδη, την Ντόρα κ.λπ. Κανένας από τους παραπάνω δεν έκρυψε ότι είναι φιλοαμερικανός. Εκτός από έναν:

συνέχεια....

“Βροχή πέφτουν τα έγγραφα του wikileaks για Ελλάδα… Νέα αναφορά σε Καρατζαφέρη”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών