Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2011

ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ… ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!


Μεγάλος «καημός» ενέσκηψε για το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων ή ορθότερα πουρναροκαλλιεργητών. Ως «γνήσιος» εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όχι, βεβαίως, των Ελλήνων πολιτών αλλά του κρατιδίου των Σκοπίων (σημ: το εν λόγω  κόμμα, μέσω του Τρεμόπουλου, ψήφισε υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και είναι υπέρ της αναγνώρισής του ως «Μακεδονία»), τώρα δηλώνει εμμέσως και σαφώς προστάτης (το περιμέναμε πώς και τί) και των … «εργασιακών» δήθεν δικαιωμάτων των μεταναστών, δικαιωμάτων που υποκρύπτουν την ελληνοποίηση χιλιάδων μεταναστών. Το καλυπτόμενο, από τον μανδύα της ψευτο-φυσιολατρικής και οικολογικής του ιδεολογίας, κόμμα («σώστε τα βλίτα, τα ραδίκια και τα μπιζέλια» κλπ) ανησυχεί πολύ για τα...
νέα του «φυντάνια» και μελλοντικούς ψηφοφόρους του: τους μετανάστες!
Αυτή δε η μεταναστολαγνεία του εκφράστηκε προσφάτως με την δήλωση προς τον υπουργό ΠΡΟΠΟ (και άλλων τυχερών παιγνίων), κ. Παπουτσή, ότι δεν έχουν ακόμη προσληφθεί αλλοδαποί στην Αστυνομία! Με έκπληξη μάλιστα διαπιστώνει «ότι ενώ η διαδικασία αυτή έχει “παγώσει” λόγω έλλειψης πόρων, θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας» και εκφράζουν την απορία τους για το πώς γίνεται επιλεκτική επίκληση της έλλειψης πόρων….
Αναμενόμενη ενέργεια από το πιο ανθελληνικό κόμμα της Ευρώπης: βλέπετε, καθώς υπάρχει σαφές συνταγματικό κώλυμα για τους αλλοδαπούς μετανάστες για την πρόσληψη (και για οποιαδήποτε πρόσληψη στο Δημόσιο), η μόνη λύση είναι η σωρηδόν παροχή της ελληνικής υπηκοότητας σε χιλιάδες εξ αυτών που ήδη διαθέτουν άδεια παραμονής, κι έτσι να είναι πλέον συνταγματικά εφικτή και επιτρεπόμενη η πρόσληψη τους όχι μόνο στην Αστυνομία αλλά και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες.
ΥΓ: Τα «καλόπαιδα» της Υπατίας, που φέρουν πλέον «παράσημα» συλλήψεων για… ληστρικές, και όχι μόνο, …αγαθοεργίες εις βάρος του Ελληνικού λαού, θα τους «τακτοποιήσει» και αυτούς στην ΕΛ.ΑΣ το ανθελληνικό κόμμα; Αμ, δε που θα τους περάσει!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών